øyne

Øyne som glitrer

Det lille ekstra til fest.

Publisert
Sist oppdatert


Spørsmål: Jeg er en 17 år gammel jente på 182 cm som lurer på hvilke farger jeg kler. Jeg har brunt hår og ganske dypgrønne øyne. Til vanlig liker jeg den naturlige looken siden jeg har mørke øyevipper og bryn. Har også varme toner i ansiktet. Pleier å få friske eplekinn etter en tur ut.

Men så kommer partymakeupen, og da er jeg helt på vidda. Hvilken farge skal rougen ha? Rosa eller mer ferskenfarget? Og hvilken øyeskygge kler min øyenfarge? Pleier å legge en grårosa øyeskygge til vanlig for å friske opp, men dette blir litt kjedelig når man virkelig skal slå ut håret og danse på bordet.

Selv om jeg ikke vil ha veldig glamourlook på grunn av høyden osv, vil jeg ha litt glitter og noe som fremhever mine beste trekk.
Josefine

Svar: Du forteller at du er varm i tonene dine, men ut fra bildet så blir jeg litt usikker, jeg lurer litt på om du heller litt mer over i det kalde ... Litt vanskelig å dømme ut fra bildet, men jeg holder en knapp på de kjølige nyansene. Det er uansett ikke er feil å bruke de varme! Hva om du skaffer deg en glittereyeliner, for eksempel i en nøytral farge som sølv? Det er veldig kult, og virkelig en partyvinner.

Legg den på som en eyeliner, eller kun på vippene. Det er flott! Du kan kombinere den med den skyggen du vanligvis legger på, eller du kan sminke øynene dine i en dypgrønn eller kald, dus blå nyanse. Det kan bli kjempelekkert. Når det gjelder rougen, holder jeg nok en knapp på den rosa.

Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

LES OGSÅ:
 • ABC i øyemakeup
 • Finn riktig makeupfarge
 • Slik sminker du øynene store
 • Helges videoguide: Hverdagsmakeup trinn for trinn
 • Helges videoguide: Festmakeup trinn for trinn
 • Makeupguiden: Glamorøst 80-tall
 • Makeupguiden: Sexy og elegant
 • Makeupguiden: Naturlig søt
 • Makeupguiden: Sprudlende frisk


 • Josefine ønsker partylook uten å gå helt glamour.
  Josefine ønsker partylook uten å gå helt glamour. Vis mer
  Helge Borgen er KKs ekspertstylist. han er tidligere Norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten.Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no
  Helge Borgen er KKs ekspertstylist. han er tidligere Norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten.Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer