Jobb & Penger

På boligjakt?

Skaff deg lånetilsagn før leilighet.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg er en jente på 24 som har lyst til å kjøpe meg leilighet. Så lurer jeg på om jeg skal ta opp lån før jeg begynner å se på leiligheter eller finne leilighet først?

Svar: Du må først avklare med banken om du får lån. Be om et møte med banken, og presenter dine boligplaner. Lag et budsjett over hvor mye gjeld du kan betjene og hvor dyr leilighet du ønsker å kjøpe. Først når du vet at du får lån, kan du starte boligjakten. På Kvinnesiden.no finner du mye informasjon om hvordan du skal søke om boliglån, og om hva du må passe på når du skal kjøpe bolig.


Siw Ødegaard
Jobb- og økonomiekspert
siw@kk.no

Siw Ødegaard er utdannet økonom fra University of London og BI. Forfatter av boken «Bitch eller martyr? En overlevelsesguide for kvinner». Gründer og daglig leder i Kvinnesiden.no
Siw Ødegaard er utdannet økonom fra University of London og BI. Forfatter av boken «Bitch eller martyr? En overlevelsesguide for kvinner». Gründer og daglig leder i Kvinnesiden.no Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer