Kort

På tide med en skikkelig klipp?

Det kan være vanskelig å gi slipp på hårlengden.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg lurer jeg på om jeg sminker meg riktig og hvordan frisyre jeg burde ha. Jeg har ganske tynt og fint hår og bør sikkert ikke ha den lengden jeg har i dag men jeg liker å ha litt lengde på det. Er det virkelig ikke mulig uten at det blir tynt og pistrete? Jeg bare hater at håret blir klipt slik at det bare blir fjoner igjen. Da får jeg virkelig pustevansker!

Ellers tror jeg at jeg er ganske flink med å sminke meg, leker meg litt med øyenskygger når jeg skal ut og sånt, men hadde vært gøy og virkelig fått eksperttips på hva og hvordan jeg skal fremheve det som fremheves skal. Ellers er jeg ganske tynn, str 34. Tidligere hadde jeg problemer med å finne klær som passet men nå har jeg funnet en riktig å flink skredder som hjelper meg med å sy inn og legge opp.

Jeg renser huden min hver kveld med Dermalogica produkter, på morgenen vasker jeg bare ansiktet med vann før jeg påfører øyekrem og dagkrem fra Dermalogica. Håret må vaskes og fønes og nå syns jeg at jeg ikke ser ut på håret etter et mislykket frisørbesøk. Syns håret er alfor kort ...

Det er klippet ganske mye opp, en slags bob men litt lengde frem mot ansiktet med veldig tynt og fjonete. Kort pannelugg som er klippet rett av uten å ha blitt tynnet. Jeg føler meg ikke vel ... Ellers bruker jeg maskara, eyeliner og solpudder til hverdags. Enkelte ganger må jeg bruke dekkstift på urenheter.

På vinteren bruker jeg foundation istedenfor solpudder samt rouge. Jeg har en blandingshud og er avhengig av produktene fra Dermalogica. Ellers bruker jeg Redken til håret for tiden.
Sissel (37)


Svar: Hår: Jeg synes du ser veldig flott ut på bildet. Jeg opplever ikke at håret er blitt klippet for kort, blir det lengre føler jeg at det blir for mye hår til ditt ansikt, det eneste er at luggen kunne vært litt tynnere.

Men som du forteller selv, så blir håret litt tynnere og litt mer fjonete på lengden når det blir oppklippet, men sånn er det en gang. Hvis det ikke hadde blitt oppklippet, ville du fått et mye mer kjedelig utrykk. Men bruk styling-/pleieprodukter for et tynt/fint hår, det vil hjelpe.

Makeup: Makeupen ser også riktig ut, og som du forteller er du flink til å eksperimentere, og det er supert. Jeg vil anbefale deg kalde farger, altså blå undertoner, som for eksempel: dyp lilla, sort etc.

Du kan for eksempel legge de mørke skyggene på hele/halve lokket, for å få et intenst blikk, litt mystiske øyne. Bruk også øyeskyggen i underkant av øyet også, langs undervippene.

Det er supert at du er flink med egenpleie av huden din, og at du bruker gode produkter. Pass også på at du ikke gjør ansiktet mørkere enn det er, la det være lyst, det er kjempelekkert. Dette kan du. Lykke til med fortsettelsen!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no


LES OGSÅ:
 • 101 festfrisyrer
 • Unngå tungt hår
 • Slik farger du håret selv
 • Tidenes verste frisyrer

 • Sissel er allerede veldig flink til å ta vare på huden sin og sminke seg.
  Sissel er allerede veldig flink til å ta vare på huden sin og sminke seg. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer