Kort

Pannelugg gjør underverker

Pannelugg til et avlangt ansikt kan være gull verdt.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg sier det som det er: Jeg har generelt et langt og smalt ansikt, lang panne og nesten antydning til «viker». Det er ikke noe galt med meg, jeg har bare alltid hatt et slikt hårfeste. Saken er at jeg nå ønsker meg skrålugg, men jeg lurer på om dette kanskje er dumt. Hva kan du anbefale av hårklipp til en langpannet? Jeg ønsker å beholde lengden, men er selvfølgelig åpen for andre tips her også.
Tone

Svar:Du kan absolutt klippe en lugg, det som vil skje er at du bryter opp og «korter litt» på ansiktet ditt. Det vil også myke opp. Men for å si det slik, så har du et fantastisk ansikt, og håret ditt ser praktfullt ut! En kortere lugg, og gjerne litt asymmetrisk, vil passe superbra! Enn så lange du er fornøyd med frisyren din, så beholder du det lange håret ditt, og klipper deg kort den dagen du er skikkelig lei. Du kler aller best det lange håret slik det er nå, eller i en skulderlang versjon, ikke en kort bobb. Du vil også kle håret skikkelig kort. Fargen på håret ditt er superb! Lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

LES OGSÅ:
 • Helges videoguide: Hverdagsmakeup trinn for trinn
 • Helges videoguide: Festmakeup trinn for trinn
 • Makeupguiden: Glamorøst 80-tall
 • Makeupguiden: Sexy og elegant
 • Makeupguiden: Naturlig søt
 • Makeupguiden: Sprudlende frisk

 • Tone lurer på om hun bør få seg pannelugg.
  Tone lurer på om hun bør få seg pannelugg. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer