Blogg

Pantertanter

Blogg: Hva feiler det dere, jenter? Leopardmønster? Aldri!

Publisert
Sist oppdatert


Først trodde jeg det var en spøk. Selvfølgelig gjorde jeg det. Vill høst, var tittelen i bladet. Under sto en morsom artikkel om at leopardmønster og sebrastriper var inn igjen.
Jada. Særlig.

Men nå begynner alvoret å sige inn. Jeg skjønner at de mener det seriøst. Den ene moteeksperten etter den andre står fram og sier de liker den ville stilen. At panter-flekker er lekkert. At leopard er hot. Og at åletrange kjoler med festlig jungel-tema er det mest trendy du kan kle på kroppen på denne årstiden.

En ting er at de sier det. Men at dere hører på dem, jenter? Hva holder dere på med? Jungelmoten er allerede ute på gatene. Jeg har sett jenter i lilla panterjakker. Venninnene mine går i strømpebukser vi tidligere bare så på danskebåten. Etter 20 år med harselering av råharry leoparddamer fra Lillestrøm, har de plutselig slått seg sammen med dem.

Er verden gått helt av hengslene?

Det var ikke lett for meg å svelge at 80-tallsmoten kom tilbake. Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri forsto hvordan 80-tallet var noe vi hånflirte av på party det ene året, før det plutselig ble elsket av de samme folkene det neste. Det var tøft, men jeg kan leve med det.

Men leopard? Jeg trygler. Jeg ber på mine knær. Ikke hør på moteekspertene! Innerst inne vet du at jeg har rett. Leopard kan aldri bli noe annet enn harry. Uansett hvor dyr merkelappen er.

Ingvild Wedaa Tennfjord
journalist, KK
ingvild.tennfjord@kk.no

LES OGSÅ:
 • Ingvild Wedaa Tennfjord fikk Hestenes-prisen

 • Ingvild Wedaa Tennfjord er journalist i KK.
  Ingvild Wedaa Tennfjord er journalist i KK. Vis mer
  Popstjernen Gwen Stefani er en av mange pantertanter nå. Nei takk.(Foto: All Over Press)
  Popstjernen Gwen Stefani er en av mange pantertanter nå. Nei takk.(Foto: All Over Press) Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer