Interiør

Pledd + tekopp = perfekt høstkveld

Hvorfor hate regnet når du kan være inne og elske dette i stedet?

KLAR FOR KULDA: Med disse praktfulle pleddene og koselige koppene, kan uværet bare komme. Vi er klare! Forhandlerinformasjon og priser finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsentene
KLAR FOR KULDA: Med disse praktfulle pleddene og koselige koppene, kan uværet bare komme. Vi er klare! Forhandlerinformasjon og priser finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selvsagt elsker vi varme, lyse kvelder, men i vårt kjære nord er vi godt kjent med «ikke blunk hvis du ikke vil gå glipp av den»-somre. Det er bare å innse at kveldene blir mørkere og nettene blir lenger. Sett på favorittplata på stereoen eller klikk deg fram til nye episoder av favorittserien din på TV, dra pleddet godt over kroppen og nyt en god kopp av drikken som er sunnere enn vann.

Myke, deilige pledd

Et pledd er som en klem fra en god venn: trøstende, lunt og fullt av omsorg. Det kan vi trenge når sommeren – igjen – var flere uker, hvis ikke måneder, kortere enn vi drømte om gjennom den lange, kalde vinteren. Se noen praktfulle pledd her:

I tillegg til godfølelsen og varmen, kan et praktfullt pledd være med på å gjøre om stilen din hjemme. Ved å endre på pledd og puter, kan du forandre en lys eller dus stue til et fargerikt rom fullt av energi. Her gjelder det å se hva detaljene gjør med helheten.LES OGSÅ: Slik får du Mad Men-stilenBrygg deg en god kopp te for å gjøre hyggestynden perfekt. Ikke bare smaker den godt, men den er bra for huden også?Får du i deg nok te, kan du alltids fylle koppen med kaffe eller en god kopp varm sjokolade med litt chili i.Se noen koselige krus og kopper her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer