Hud & Hår

Problemhud

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg vil ha hjelp til huden min! Har så uren hud som jeg MÅ få gjort noe med før jeg blir sprø... Vil også gjerne lære hvordan jeg egentlig skal sminke meg, med hensyn til farger og sånt!

Jeg renser huden hver morgen og kveld, og bruker lett makeupkrem og maskara på jobb. Håret blir det dårlig med til hverdags, da jeg er kokk og må bruke lue på jobb ...
Karen (20)

Svar: Uren hud: Du forteller at du jobber som kokk, og det i seg selv er med på å skape en enda mer uren hud p.g.a. damp, koking, varme etc. Det som er viktig, er at du bruker riktige produkter for din hudtype. Med andre ord gode produkter for en uren/fet hud.

Peeling er også kjempeviktig, og bør gjøres 2-3 ganger i uken. Bruk også fuktighetskremer som inneholder mer vann enn olje! Huden din produserer nok fett, så det er viktig at du nøytraliserer dette. Vær også flink med å gå jevnlig til en hudpleier, vedkommende vil også gi deg god og riktig hjelp i forhold til valg av produkter.

Makeup: Her er det litt vanskelig å gi riktig hjelp, i forhold til farger fordi bildet er i sort/hvitt. Men du er en ung og fresh jente som kan kle det meste. Du har flotte øyne å sminke, og fine bryn. På bildet ser det ut som du har lagt den mørke øyeskyggen i globalbuen, og dratt den oppover, det er veldig riktig og fint. Du kan også velge å legge den mørke skyggen på selve lokket, og ikke dra den oppover, du vil da få et mer dramatisk og smalere øye, noe som kan være kult som en forandring. Våg å feile! Lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Karen ønsker å få bukt med sin urene hud.
Karen ønsker å få bukt med sin urene hud. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer