Redaksjonelle retningslinjer for KK.no

KK.no er del av KK-redaksjonen i Aller Media-konsernet, som har som mål å levere relevant og nyttig aktualitetsstoff presentert på en balansert og lesverdig måte.

Ansvarlig redaktør, Ingeborg Heldal. FOTO: Astrid Waller
Ansvarlig redaktør, Ingeborg Heldal. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle redaksjoner i Aller Media arbeider i henhold til Vær Varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakaten.

ANNONSER

Inntektskilden til KK.no er annonser. Det er salgsavdelingen i Aller Media som er ansvarlig for salg av slike annonser. Ingen av journalistene eller andre redaksjonelt ansatte i KK.no er involvert i denne virksomheten, på samme måte som salgsavdelingen eller annonsørene heller ikke har noen innflytelse på det redaksjonelle innholdet.

Salgsavdelingen varsles ikke om fremtidige publiseringer av bestemte saker, på samme måte som salgsavdelingen eller salgsavdelingens kunder heller ikke kan bestille bestemte artikler, produktomtaler eller liknende.

Dukker det opp annonser fra produsenten av et produkt samme dag eller uke som dette produktet omtales, er dette enten tilfeldig, eller så har annonsøren kjøpt annonsering som utløses ved bestemte stikkord. Disse stikkordene er begrenset til generelle begreper («mote», «klær» eller liknende), det er ikke mulig å kjøpe stikkord på merkevarer eller produsentnavn.

Annonser skal tydelig merkes som annonser, det er vår klare intensjon at du som leser ikke skal være i den minste tvil om hva som er redaksjonelt innhold og hva som er betalt av annonsører.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer