Ansikt

Reklamelange øyevipper

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Hei, jeg er ei jente på 38 år som håper på en anbefaling når det gjelder maskara. Jeg har ganske stusselige øyenvipper fra naturens side, ganske korte og tynne, og ønsker så klart den helt store «false lash»-effekten! Har prøvd MANGE typer, men blir aldri 100% fornøyd. Har prøvd med hvit base først og det blir jo ganske bra, men det tar jo dobbelt så lang tid da ... Extensions er ikke noe alternativ.

Jeg håper også at du kan råde meg når det gjelder kremer med såkalt antirynke-effekt. Er det noen som virkelig virker? Har vært hos hudpleier et par ganger og fått hørt at jeg har ganske fin hud, men at den trenger fuktighet. Finnes det en krem som både gir fuktighet og som minsker linjer? Jeg er ganske flink med rens (morgen og kveld), men er ute etter virkelig gode produkter etter rensen.

Til slutt; jeg har hørt om lipglosser som skal forstørre leppene (lip fusion). Har det noe for seg å bruke 300-400 kr på en slik gloss? Takknemlig for svar!
Bente (38)

Svar: Maskara: Du er ikke den eneste som ønsker større vipper, og heller ikke den eneste som ikke finner den optimale maskaraen. Finnes denne i det hele tatt? Jeg har aldri funnet den maskaraen som holder det reklamen lover, og reklamen lover jo det utroligste. Det beste er å bruke en eyeprimer på vippene først, og dessverre bruke litt tid på det. Påfør maskaraen lagvis: først et lag, børst over med en nøytral kost, så et nytt lag med maskara. Fortsett slik og på dette måten synes jeg du vil du få best mulig resultat.

Fuktighet: Alt handler om fuktighet når det gjelder kremer i ansiktet. Det finnes kremer som både gir fuktighet og som er for linjer. Men husk at selv om noen av kremene forebygger og andre kan redusere, så er det forebygging det dreier seg om! Hva med å prøve noen produkter fra Babor? Du kan også logge deg på zanzuel.no, der har de også noen enkle, men gode produkter.

Større lepper: Helt ærlig, ikke bruk penger på dette. Det finnes kremer som øker blodsirkulasjonen kraftig der og da, og leppene kan øke usynlig i volum — men det hjelper å være sterk i troen også. Dette virker også veldig individuelt, og du kan få en bitteliten virkning der og da, men bruk heller pengene på gode lipglosser, leppestifter og gode pleieprodukter. Hva med å heller kjøpe deg en leppepeeling? Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Bente søker lange og fyldige øyevipper som lovet i reklamene.
Bente søker lange og fyldige øyevipper som lovet i reklamene. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer