Hud & Hår

Såpe og vann duger ei

Rens huden i dag - du kommer ikke til å angre.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker hjelp til å få finere hud, legge bedre sminke og rense huden riktig så den ser fin og ren ut. Jeg er egentlig ikke så flink til å pleie noe som helst. Bruker sminke hver dag, vasker det av med vann og såpe. Håret vasker jeg ca hver dag til annen hver dag, men er ikke flink med hårkur og slikt.
Silje (19)

Svar: Første bud for å få en fin hud, er å begynne å rense huden hver kveld, og ikke med vann og såpe. KJEMPEVIKTIG å få en bra rutine på dette. Når du har renset huden om kvelden, påfører du huden godt med fuktighet. Det samme om morgenen. Hvis du ikke renser huden da, så ta kun vann i ansiktet. Dropp såpen! Påfør huden godt med fuktighet, bruk også en egen fuktighetskrem til øyepartiet, ansiktskremen blir for tung og fet til øyepartiet.

Peel huden ca 2 ganger i uken, avhenger av hvor ømfintlig huden din er. Og bruk produkter som passer til din hud - er den er fet, tørr e.l. Blir du flink til dette, vil du få en mye friskere hud, som gløder, du forebygger og vil få en makeup som er mye flottere enn den du får i dag! Ta deg også tid til hudpleie av og til. Det er veldig deilig, samtidig som det er utrolig bra for huden.

Makeup: Det ser ut som du er flink til å legge makeupen din, ut ifra bildet. Men prøv å få litt mer form på brynene din, litt ekstra løft, og ikke så rette. Du kan også variere med både kalde og varme farger, føler jeg. Har du prøvd mineralmakeup? Den er kjempefin og delikat.

Bruk riktige og rene koster og makeupsvamper når du skal legge makeupen, da får du et rent og delikat resultat. Når du legger øyemakeupen, så trekk skyggen litt utover på siden, da gjør du øyet litt lenger, og ikke så smått. Trekk gjerne skyggen opp på øyebenet også, da åpner du øyet mer. Bryk en maskara som sprer vippene dine, på bilde ser det ut som de er litt sammenklistrede og klumpete. Velg riktig farge på foundation, den skal stemme med din egen hudfarge. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Såpe og vann duger ei
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer