Mote

Se Helena Christensen i sexy undertøy

Stem på din undertøysfavoritt og bli med i trekningen om en tur til Triumph Inspiration Award-finalen i London.

STEM PÅ DIN FAVORITT: Helena Christensen viser finalistene til Triumph Inspiration Awards 2010. Stem på din favoritt og bli med i trekningen av en tur til finalen i London.  Foto: Triumph / kollasj
STEM PÅ DIN FAVORITT: Helena Christensen viser finalistene til Triumph Inspiration Awards 2010. Stem på din favoritt og bli med i trekningen av en tur til finalen i London. Foto: Triumph / kollasj Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Designkonkurransen Triumph Inspiration Award arrangeres i år for tredje gang. Årets tema er «Shape Sensation» – formsensasjon.

Studentkonkurranse

Triumph International er en av verdens ledende undertøysmerker, og de siste årene har de altså invitert studenter ved internasjonalt anerkjente designskoler til å vise fram sine kreative evner i en undertøyskonkurranse.

LES OGSÅ: Du trenger faktisk 5 av denne
LES OGSÅ: Tre steg for finere kløft


27 land har holdt nasjonale finaler med deltagere fra totalt 66 designskoler, og vinnerne derfra møtes til den internasjonale finalen, som går av stabelen i forbindelse med London Fashion Week i september.

Se Helena Christensen vise fram noen av finaleantrekkene her:


Du kan se alle finaleantrekkene her og lese om designerne som har skapt dem her.

Under det glamorøse finaleevenementet, vil et ekspertpanel kåre det designet de mener er mest inspirert og mest inspirerende.

Du kan også stemme

Selve finalen er bare tilgjengelig for spesielt inviterte, men i perioden 2.-31. august kan du sikre deg et lodd i trekningen om en VIP-invitasjon ved å stemme på din favoritt.

Én heldig vinner får en tur til London i september, hvor du kan overvære Triumphs jakt på eksepsjonelle undertøysdesignere.

Turen inkluderer reise, opphold og sightseeing i et av verdens motemekkaer, rett i forkant av London Fashion Week. I tillegg får du altså se TIA-finalen, der alle de 27 finaleantrekkene vises på catwalken.

Ni andre vinnere vil motta en «Shape Sensation Surprise», hva nå enn det betyr.

Ikke for de blyge

Det er ikke akkurat snakk om Bridget Jones-truser som har fått plass i finalen. Tenk vågalt, kreativt og tidvis minimalt dekkende. Ikke for pyser, med andre ord.

Det norske bidraget er designet av Anette Boman fra ESMOD Oslo. Selv beskriver hun designkonseptet, «Sensationally Shaped Information», slik:
– Informasjon gitt og informasjon mottatt er ikke det samme. Mottakeren former det i sitt eget hode, påvirket av sin egen historie, kultur, erfaring og følelser.

Se bilder fra den norske finalen her:


LES OGSÅ: Navnet du bør merke deg

Prominente eksperter

Ekspertene som skal avgjøre hvem av designstudentene som fortjener de tre gjeveste plassene, er store navn fra moteverdenen, men årets panel er foreløpig ikke offentliggjort.

Tidligere eksperter har inkludert: den nederlandske designduoen Viktor & Rolf; den danske supermodellen Helena Christensen; det tyske motefotografikonet Ellen von Unwerth; den kreative lederen og hovedinnkjøperen hos Collette, Sarah; modellen QiQi; den to ganger Oscar-vinnende skuespilleren Hilary Swank og Franca Sozzani, sjefredaktør av Vogue Italia.

Mens du kan vinne London-tur, vanker det pengepremier på designeren bak vinnerundertøyet. Førstepremien består av 15.000 euro, andrepremien er på 10.000 euro mens tredjepremien lyder på 5000 euro.

I tillegg til pengepremien, vil hovedvinneren få hjelp av Triumph-teamet til å designe en kommersiell utgave av sitt design. Dette vil være tilgjengelig i undertøyskjedens egne butikker og i utvalgte outlets fra september neste år.

Stem på din favoritt her!Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer