Kathrine Sørland

Se klesskapet til Kathrine Sørland

Allerede i fjerde klasse stappet hun dopapir i mammas sko og tyvlånte dem til skolen. Siden har hun vært hekta på høye hæler.

SELV KATHRINE BRUKER HOLD-IN: - Jeg er glad i det kvinnelige, man må tørre å vise at man er kvinne – men uten at det blir for utfordrende, sier Kathrine Sørland. Hun innrømmer at hun bruker hold-in selv om hun er tynn. Sjekk hvorfor lenger ned. Foto: Per Ervland
SELV KATHRINE BRUKER HOLD-IN: - Jeg er glad i det kvinnelige, man må tørre å vise at man er kvinne – men uten at det blir for utfordrende, sier Kathrine Sørland. Hun innrømmer at hun bruker hold-in selv om hun er tynn. Sjekk hvorfor lenger ned. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun er ikke bare missedronning, modell og programleder.

Hun driver i tillegg egen kjolebutikk i Agape-kjeden, jobber som «fashion advisor» for Lindex og er mote-og shoppingekspert for Norges første merkevareby, Norwegian Outlet.

Da er det kanskje ikke så rart at Kathrine Sørland har en garderobe til å få hakeslepp av.

SE OGSÅ: Kathrine Sørland tok pusten fra alle

PYNTEJENTE: - Jeg har alltid likt å pynte meg, sier Kathrine Sørland, her med fjærpynt fra Agape. Foto: Per Ervland
PYNTEJENTE: - Jeg har alltid likt å pynte meg, sier Kathrine Sørland, her med fjærpynt fra Agape. Foto: Per Ervland Vis mer

Flere antrekk om dagen

- Siden jeg har så mange ulike jobber, skifter jeg ofte antrekk flere ganger om dagen, sier Kathrine Sørland til KK.no.

- Jeg kan gå fra jobbing i butikken til forretningsmøter om dagen til konferansieroppdrag om kvelden. Så ja, det blir nok en del klesskifter, ler Sørland.

Selv bryllupsdagen var intet unntak. Den tidligere missedronningen hadde hele tre brudekjoler(!).

- Ja, jeg hadde faktisk plukket ut tre brudekjoler. Dessverre fikk jeg kun tid til å bruke to av dem. Skal det være, så skal det være!

- Alle sier at fødsler er det mest fantastiske i livet, men for meg kommer det faktisk ikke i nærheten av bryllupsdagen min, legger hun til.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


ELSKER HÆLER: Dette er bare et utdrag av Kathrine Sørlands skosamling, hvor vi finner par fra både H&M, Zara, Gucci, Malene Birger og Jimmy Choo.  Foto: Per Ervland
ELSKER HÆLER: Dette er bare et utdrag av Kathrine Sørlands skosamling, hvor vi finner par fra både H&M, Zara, Gucci, Malene Birger og Jimmy Choo. Foto: Per Ervland Vis mer

- Høye hæler er som maskara

- Jeg har nok alltid vært ei prinsessejente, som har likt å pynte seg. Men siden det blir en del kjoler og pentøy på jobben, foretrekker jeg faktisk en mer «laid back» stil i hverdagen.

Men uansett hvor avslappet hun er i tøyet - hælene til Kathrine Sørland får du aldri!

- Jeg MÅ ha høye hæler. Jo høyere, jo bedre. Å gå uten høye sko, er som å gå ut uten maskara for meg.

- Jeg kan selvsagt ha på meg joggesko hvis jeg skal ut og trille tur med sønnen min, men det er et eller annet som ikke stemmer, sier hun skeptisk.

SE OGSÅ: Trikset som gjør hælene behagelige

Og fascinasjonen for høye hæler begynte tidlig.

- Allerede i tredje-fjerde klasse stappet jeg dopapir i mamma sine sko og tjuvlånte dem til skolen. Det må ha vært et herlig syn! Ransel, boblejakke og altfor store, skyhøye platåsko. Mest av alt likte jeg den klikk-klakk-lyden. Jeg kunne faktisk ta en lang omvei til skolen bare for å høre den lyden lengst mulig.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Missens største miss

- Hvordan vil du beskrive stilen din i dag?

- Klassisk og elegant, gjerne med noen røffere detaljer. Jeg er glad i det kvinnelige, man må tørre å vise at man er kvinne – men uten at det blir for utfordrende.

Slik har det imidlertid ikke alltid vært.

- Min verste stilperiode? Åh, det er så flaut! Æsj, det er helt pinlig å tenke på.

- Men den verste perioden var nok i siste året på videregående. Favorittantrekket, kjøpt på et kjøpesenter i Manchester, var et lateksminiskjørt, kort latekstopp - som viste magen med piercing i navlen, selvfølgelig - og høye platåstøvletter. Alt matchet fra topp til tå, i tillegg kjørte jeg på med svære øredobber, digre smykker og store ringer.

Kathrines favorittplagg

Siden den gang har imidlertid ultrakorte lateksskjørt måttet vike for andre favorittplagg.

- Buksedressen min fra Max Mara bare elsker jeg. Den kjøpte jeg i Roma på 30-årsdagen min.

- Jeg er også veldig glad i Gucci-vesken jeg kjøpte for fire år siden, bruker den så å si hver dag.

- Det er forresten et av mine beste shoppingtips: Invester i gode produkter som kan vare lenge. For eksempel en designerveske eller en klassisk sort kåpe i høy kvalitet. Det er noe du kan ha glede av i årevis.

Se Kathrines favoritter her:


- Ja, også er jeg stor fan av bodyshaperen min fra Spanx, legger hun til.

- Ja, tro det eller ei. Jeg bruker hold in jeg også, selv om jeg er tynn og alt det der, men uansett - etter en fødsel blir ikke magen den samme. Jeg føler meg mer vel med den under en tettsittende kjole.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer