Nettmøte

Sex-eksperten svarte

Stéphane Vildalen svarte leserne om sex og kjærlighet. Les alle spørsmålene og svarene her

Publisert
Sist oppdatert
Hva er normalt når det gjelder sex og hvordan nyte mer? Hva gjør du hvis du sliter med sex- og samliv? Vår sex-ekspert Stéphane Vildalen svarte torsdag 9. mars klokken 11-13.Om Stéphane Vildalen Utdannelse: Psykolog, med spesialitet i klinisk nevropsykologi og klinisk sexologi. Bakgrunn: Startet i praksis hos Thore Langfeldt ved Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST) i Oslo i 1989, og så tidlig at det var et stort behov for informasjon og folkeopplysning rundt seksualitet. Utfordringene ligger i å få både politikere, helsevesen og utdanningssystem til å forstå at den seksuelle helsen er viktig. Stephané jobber nå ved Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST) i Oslo og på Sørlandet sykehus - med pasienter med seksuelle problemstillinger. Tar imot både par og enkeltpersoner. Jobber i tillegg som PMT-O-terapeut, som går ut på å trene foreldre til barn med alvorlige atferdsvansker i foreldreferdigheter. Sivilstand: Singel, har tre barn på 8, 13 og 15 år. Kan hjelpe deg med: Alle spørsmål knyttet til sex, samliv, singelliv og kjærlighet. Mange problemer knyttet til seksualitet virker mer kompliserte enn de egentlig er - det er ikke flaut å spørre! Stéphane rakk ikke å svare på alt, men vil ta opp noen av temaene i sin daglige spalte, som du finner her.:
 • Spør Stéphanetiller til nettmøte annenhver uke på kk.no.

  Nettmøtet er nå avsluttet.

  Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer