Helse & Livsstil

Sex med eksen

Er det håp om forsoning?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Hei, jeg er en 27 år gammel jente som har et dilemma. For fire måneder siden ble det slutt med kjæresten min, han gjorde det slutt og jeg er fortsatt forelska.

Vi har møttes tilfeldig et par ganger ute på byen, og det har endt med at jeg har blitt med ham hjem. Når vi har hatt sex håper jeg alltid at det er et skritt på veien til å bli sammen igjen, men han er lite oppmerksom i etterkant, sender ingen meldinger e.l.

Er det dumt å håpe på forsoning tror du? Jeg vil jo gjerne være nær ham og ha sex med ham, men er redd for at det hindrer meg i å gå videre hvis han ikke er interessert i noe mer.
Kristin

Svar: Det er jo ikke lett for meg å si hva kjæresten din tenker på. Du skriver heller ikke noe om hva som har skjedd med dere, så det er vanskelig å si noe om forsoning er det som skal til.

Kjærlighetssorg er ikke så lett. Det er ofte et dilemma - på den ene siden ved å kutte all kontakt og på den andre siden opprettholde kontakten.

Kutter du kontakten kommer du fortere over ham, men mister sjansen til å se om det kan være noe mer. Opprettholder du kontakten er du der om det fremdeles er håp for dere, men du stiller deg selv svært åpen for å bli såret samtidig som kjærlighetssorgen holdes ved like.

Slik du beskriver det høres han ikke interessert ut i noe mer enn det som er. Hvis han håpet på mer ville han nok gjort noe for å opprettholde kontakten. Om han vet du er forelska i han er det ikke nevneverdig god oppførsel av ham å ta deg med hjem. Et alternativ er selvfølgelig å spørre ham hvor landet ligger.

Lykke til!

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne.
Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer