Smykker

Si din mening om KK - vinn diamantring

Svar på disse enkle spørsmålene, og du kan vinne premier for over 40 000 kroner.

Vinn diamantring fra Thune, deilige produkter fra Helena Rubinstein, Bli ny-dag med KK eller en espressomaskin. Si din mening, og en av premiene kan bli dine.
Vinn diamantring fra Thune, deilige produkter fra Helena Rubinstein, Bli ny-dag med KK eller en espressomaskin. Si din mening, og en av premiene kan bli dine. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Si din mening om KKs papirutgave! Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på linken under her og svare på noen enkle spørsmål, så kan du vinne de flotte premiene:

Klikk her for å sidin mening om KKog du kan vinneflotte premier.

.

Vilkår for å delta

Når du deltar i vår undersøkelse vil du i tiden som kommer bli fulgt opp av oss i KK/kk.no. Du vil kunne få GRATIS nyhetsbrev, informasjon og eksklusive tilbud på mobilen fra KK/kk.no og våre samarbeidspartnere. Det koster ingenting å motta meldinger fra oss. Ønsker du ikke å få meldinger kan du når som helst sende en sms med teksten KKSUPER STOPP til 1901 (kr 1)Dette kan du vinne:

Vinn diamantring - verdi 20 000 kroner

Drømmer du om noe eksklusivt under juletreet i år? Deltar du i spørreundersøkelsen om KKs papirutgave kan du vinne denne lekre diamantringen fra Thune.Diamantringen har nydelige 1 carat i W/SI-kvalitet fra Thune. Ringen er laget i hvitt gull,og har diamanter i princess-cut og brilliant-slip. Denne diamantringen er det perfekte tilbehør, både til den vakre selskapskjolen og favorittjeansene dine. Vil du lese mer om den elegante og eksklusive ringen kan du klikke deg inn på www.thune.no.

Vinn Bli ny-dag med KK - verdi 6000 kroner

Ikke nok med det, du kan også vinne en Bli ny-dag med KK.Vi trekker ut to heldige vinnere som får en hel dag sammen med KKs stylister. De vil gi deg personlige tips om hår og makeup, og vise deg hvordan du finner klærne og stilen som passer akkurat deg og din figur! De to vinnerne får også et antrekk hver til en verdi av cirka kr 2500.

Vinn skjønnhetspleie fra Helena Rubinstein - verdi 4200 kroner

I tillegg trekker KK ut tre vinnere av Helena Rubinsteins eksklusive nye serie Prodigy Re-Plasty High DefinitionPeel. Produktet er utviklet for å motvirke aldringen av huden rundt øynene, og skal virke spesielt på rynkene rundt tinning, øyelokk og mellom øynene. Serien består av Retexturing crème, Night serum og Eye zone serum, og kommer i en lekker gavepakning. Fem heldige vinner også Helena Rubinsteins nye Wanted Make Upserie. Perfekt til årets nyttårsfest! Serien inneholder gloss, leppestift og øyemakeup. Verdi kr 995.

Vinn espressomaskin - verdi 2000 kroner

Vi trekker også ut en vinner av en espressomaskin fra Nespresso. Maskinen Citiz er superenkel å bruke, den lager fantastisk espresso og er et smykke på kjøkkenbenken.Kaffekapslene får du kjøpt hos Nespresso Boutique på Eger-magasinet i Oslo eller på Nespressos nettsider www.nespresso.no. Her kan du også lese mer om produktet.

Klikk her for å si din mening om KK - vinn flotte premier

.Fristen for å delta i spørreundersøkelsen for å vinne de eksklusive premeien, er søndag 29. november 2009.

Vilkår for å delta

Når du deltar i vår undersøkelse vil du i tiden som kommer bli fulgt opp av oss i KK/kk.no. Du vil kunne få GRATIS nyhetsbrev, informasjon og eksklusive tilbud på mobilen fra KK/kk.no og våre samarbeidspartnere. Det koster ingenting å motta meldinger fra oss. For henvendelser vedrørende informasjon og tilbud på mobilen fra KK/kk.no, ring 92 44 01 10 (hverdager kl 9-15). Ønsker du ikke å få meldinger kan du når som helst sende en sms med teksten KKSUPER STOPP til 1901 (kr 1)

Klikk her for å si din mening om KK - vinn flotte premier

.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer