Leder

Sjefredaktøren svarte om KK.no

Hva er egentlig forskjellen mellom bladet KK på papir og på nett? Sjefredaktør Bente E. Engesland svarte leserne. Les alle spørsmålene og svarene her.

Publisert
Sist oppdatert
Hvorfor har ukebladene ventet så lenge med å komme med ordentlige nettutgaver? Kommer kk.no til å skrive om menn og klær - og hva liker sjefredaktøren selv best med det nye nettstedet? Dette var noe av det KKs sjefredaktør svarte leserne på.Dette skriver Bente E. Engesland i sin leder om den nye medievirkeligheten for KK- Vi vet at du som leser er kresen og krever kvalitet. Derfor vil vi svare med å gi deg mer i bladet hver uke, og det lille ekstra hver dag på kk.no Mediemarkedet endrer seg nå så raskt at vi alle må løpe fort for å henge med. Sett med mine øyne som sjefredaktør er det som skjer fantastisk, frydefullt - og litt fryktinngytende, skriver Bente i sin leder om nysatsingen på internett.Alle spørsmålene og svarene fra nettmøtet kommer fortløpende nedover siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer