Pumps

Skoene som slanker

Hvis du ønsker deg lengre legger bør du prøve et par nude pumps.

GIR LENGRE LEGGER: Velg en farge som matcher hudfargen din for størst mulig effekt – eller pynt deg litt ekstra til fest med glitter, paljetter, sløyfer eller blomster. Se priser og forhandlere i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsenten
GIR LENGRE LEGGER: Velg en farge som matcher hudfargen din for størst mulig effekt – eller pynt deg litt ekstra til fest med glitter, paljetter, sløyfer eller blomster. Se priser og forhandlere i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En helhetlig linje i én farge ser lengre ut enn en linje som brytes opp med flere forskjellige farger. Du kan rett og slett kle deg slankere og høyere. Du kan med andre ord jukse deg til «milelange» bein. Ved å gå for hudfarget skotøy med høye hæler, gir du inntrykk av at du har lengre legger enn du egentlig har. Så lenge du kombinerer med bar hud eller hudfargede strømpebukser, selvsagt.Om hudfargede strømper er «lov» eller ikke i moteverdenen, blir vi bare ikke enige om. Jenny Skavlan hater dem. – Det er aldri lov å bruke hudfargede strømpebukser. De ser ut som en benprotese, sa hun til KK.no da vi snakket med henne om hennes nye kolleksjon for BikBok.

Dilla på nude

Modell og programleder Kathrine Sørland (31) var ikke i tvil om hva hun mente burde stå øverst på skoønskelista da vi spurte henne i vår. – Nude pumps! Nude er det nye svart, sa hun til KK.no. Sørland fortalte oss at hun hadde helt dilla på hudfargede pumps. Selv om hun gjerne kombinerer dem med jeans, plagget som redder henne fra enhver kleskrise, er det ingen tvil om når nude pumps kommer best til sin rett – når leggene er bare.

Pynt opp pumpsene

Bare legger er neppe det beste valget hvis du må gå et stykke for å komme deg til en av sesongens mange fester. Men det er jo ikke noe i veien for å ta av strømpebuksa og bytte ut vinterstøvlene med pumps når du kommer fram til festen. For å få et enda mer festlig preg på pumpsene kan du jo prøve noen med gullglitter eller gullpaljetter. Selv om de ikke er helt nude vil de gi noe av den samme effekten.Saken fortsetter under bildetAller størst effekt får du av høye hæler og platåsåler. Jo høyere sålen og hælen er, jo større effekt. En høy såle gjør også skoene enklere å gå på, og velger du en innebygd variant, synes det jo ikke engang at du «jukser».Se noen nude favoritter her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer