Blogg

Skru av kameraet!

Blogg:Nå har jeg sett flere nakne kjendiser enn jeg trenger.

Publisert
Sist oppdatert
Til høsten kan jeg feire 13-årsjubileum for min første tur ut på det spennende internettet. Jeg var hekta fra første klikk, og gjennom tidene har jeg blant annet lært at det eksisterer mange vrangforestillinger om hva som foregår på verdensveven. Blant annet kan man jo via omtale lures til å tro at porno vil sprette opp overalt bare du kobler deg til nett, men jeg kan si med én eneste gang: dette er en myte. Ikke tro på hypen. Det vil si - det var en myte, helt til kjendisene begynte å miste kontrollen over sexbildene sine. Plutselig har kjendis-kjønnsorganer begynt å forstyrre synsfeltet min i alarmerende stor grad.

Først var det Kåre Conradi og Marian Aas Hansen. Så var det Kjetil Tefke. Og før helga dukket plutselig en naken Rune Rudberg opp i mailboksen min. Det har hittil vært min erfaring at dersom man ønsker å se nakne mennesker på internett, må man lete etter det. For kjendiser ser det ut til å være andre regler - de dukker opp i nettoen aldeles av seg selv. Uten at jeg har bedt om det. Jeg føler trang til å si som i filmen «Døden på Oslo S»: Skru av det jævla kameraet!

Her sitter jeg altså, med fare for varig svekkede sjelsevner som følge av overeksponering for kjendissex, og tenker at dette på noe vis må stoppes. Jeg orker ikke mer. Jeg orker ikke. Det ser ut til å være en ugjenkallelig sannhet i 2007 at dersom en kjendis tar av seg klærne og det er et kamera i nærheten, så vil resultatet en eller annen gang havne i innboksen min. Jeg vil ikke mer. Det går ikke. Jeg har ikke sterk nok psyke.

Derfor, en sterk oppfordring til alle som dater en kjendis eller treffer en på byen for en kveld. Vær så snille - følg disse reglene:

1. Skru av alle kameraer.
2. Legg igjen mobilen i gangen.
3. Insistér på å ha sex med lyset av - eller godt gjemt under dyna.

Skulle du likevel falle for fristelsen ved å fotografere akten, har jeg følgende tips:

1. Det er ikke nødvendig å ha med ansiktene deres på bildet, vettu.
2. Legg resultatene av fotoopptaket i et brannsikkert hvelv - i Nord-Korea.
3. Ødelegg alle harddisker, minnekort og mobiler som har vært involvert i prosessen. Det holder ikke å slette filer. Knus alt til pulver. Kast kampesteiner på det. Hell flytende stål over. Grav det ned i en bunnløs myr.

Vær så snill?

Lill Kristin Syversen
helse- og livsstilsjournalist, kk.no
lks@kk.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer