<strong>FRISKER OPP:</strong> Rouge er nesten magisk og gir ansiktet glød og ungdommelighet på 1-2-3. Velg en kremvariant for enda større effekt, særlig om du har tørr hud. Foto: Per Ervland
FRISKER OPP: Rouge er nesten magisk og gir ansiktet glød og ungdommelighet på 1-2-3. Velg en kremvariant for enda større effekt, særlig om du har tørr hud. Foto: Per Ervland Vis mer

Rouge

Slik finner du riktig rouge til din hudtype

Det er ikke bare fargen som er viktig.

Publisert
Sist oppdatert
Litt farge i kinnene kan gjøre underverker for ansiktet ditt, og for mange er rouge minst like viktig som mascara.

Ikke bare det, men rouge er faktisk perfekt til å friske opp vinterblass hud.

De fleste av oss har litt naturlig farge i kinnene, og ved å fremheve dette ser vi både yngre og friskere ut. Dessuten er det både kjapt og enkelt, særlig om du velger en kremrouge.

LES OGSÅ: Sminketrendene du bør prøve nå

<strong>GIR MER GLØD:</strong> En kremrouge gir mer glød til tørr og gusten vinterhud, og er derfor et godt valg på denne tiden av året.
GIR MER GLØD: En kremrouge gir mer glød til tørr og gusten vinterhud, og er derfor et godt valg på denne tiden av året. Vis mer

Bruk fingrene


Kremrouge er faktisk enklere å bruke på mange måter. For det første kan du bruke fingrene til å påføre den.

Resultatet blir ofte penere når du bruker fingrene, siden varmen fra huden din er med på å varme opp produktet og få det godt inn i huden.

Har du ikke lyst til å bruke penger på enda et sminkeprodukt? Du kan faktisk bruke leppestift som rouge – et perfekt alternativ når du reiser eller trenger en oppfriskning i løpet av dagen.

LES OGSÅ: Slik legger du perfekt rouge

Gir glød

Kremprodukter er også bra fordi de gir ekstra glød. Pudret hud kan fort se veldig «pudret» ut, og det er «fy-fy» om du har veldig tørr hud.

Akkurat som pudderfoundation vil fremheve tørr hud, vil pudderrouge gjøre det samme. Produktet vil nemlig feste seg i alle mulige små ruheter eller flak på huden og bare gjøre disse mer synlig.

Tørr hud ser alltid best ut når du gir det litt ekstra glød, og dermed er kremrouge i kinnene helt genialt.

LES OGSÅ: Gjør du denne rouge-tabben?

<strong>HAR DU IKKE ROUGE?:</strong> Bruk litt (men bare litt) leppestift i kinnene - det kan friske opp på et øyeblikk.  Foto: Produsenten
HAR DU IKKE ROUGE?: Bruk litt (men bare litt) leppestift i kinnene - det kan friske opp på et øyeblikk. Foto: Produsenten Vis mer

Kombinér gjerne med pudder


Dersom du har en mer normal eller fet hudtype, kan du oppleve at kremrouge «reiser» litt i løpet av dagen. Noen produkter holder seg helt fint på plass, men de med fetere hudtyper opplever oftere at rougen forsvinner litt i løpet av dagen.

Det betyr ikke at du ikke kan bruke kremrouge, du bør bare sette den med en pudderrouge etter påføring. Akkurat som du setter foundation med et lett lag pudder for å få den til å sitte, bør du gjøre det samme med kremrouge.

Husk dessuten at kremprodukter ser penest og mest naturlige ut dersom de påføres oppå andre kremprodukter. Legg derfor kremrougen før du pudrer ansiktet.

Bruker du en pudderfoundation, kan du oppleve at det er litt vanskelig å bruke kremrouge.

LES OGSÅ: Slik får du rougen til å vare hele dagen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer