Bh-er

Slik løser du alle kleskriser

Lyseblå legger, flate pupper eller synlig trusekant? No problem! Her er triksene du trenger.

KRISEKIT: Disse små innkjøpene kan sikre at du holder deg både sommerlig og moteriktig hele sesongen. Se priser og produktinfo lenger ned i saken. Foto: Produsenten
KRISEKIT: Disse små innkjøpene kan sikre at du holder deg både sommerlig og moteriktig hele sesongen. Se priser og produktinfo lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sol og sommer betyr ikke bare fregnesanking og florlette kjoler. Den lyse årstiden bringer også med seg en hel haug moterelaterte problemstillinger. Du vil unngå både trusekanter som synes, sko som gnager og gjennomsiktige klær som viser alt. I anledning sommeren har Daily Mail (ekstern lenke) satt sammen en liste over ting du bør i ha i ditt førstehjelpsskrin for sommermoten.

Unngå gnagsår og trusekanter

Poblem: Flip-flop-gnagsårLøsning: Tåstolpeputer Du vet den gnagende følelsen mellom tærne når du først tar i bruk et nytt par flip-flops. Kanskje holder det ikke med de vanlige triksene mot gnagsår, og når selv ikke vaselintrikset er nok, kan det være vel verdt å prøve Scholl Party Feet Toe-Post Cushions. Problem: Synlig trusekantLøsning: Sømløse truser For å unngå de fryktede trusekantene, er det viktig å velge undertøy som faktisk passer deg. Sømmer som strammer, skjærer inn i huden din og lager bulker er ikke særlig lekkert.Sømløse, hudfargede truser er kanskje ikke de mest sexy trusene i undertøysskuffen, men de er helt klart de best egnede å ha under sommerens lekreste, hvite klær.

Kickstart brunfargen

Problem: Melkehvite legger og null tid til selvbruningLøsning: En farget kroppskremDe første dagene med bare legger kan være ganske ubehagelige, all den tid du mest av alt ønsker å gjemme den vinterbleke huden din – ikke blotte den for blikk og sol.Selvbruning tar tid - ikke bare å påføre, men så må du vente på at den skal begynne å virke. Det lønner seg å ta på selvbruning før du legger deg, så kan den virke over natta før du vasker av restene dagen etter. Da får du et jevnest mulig resultat, men er altså håpløst når du står der i den nye sommerkjolen din og innser at leggene er kefirblå.Heldigvis finnes det fargede kroppskremer som gir umiddelbare resultater og kan redde deg i en knipe.

Ikke vis for mye

Problem: Bh-er som synes under kjoler med åpen ryggLøsning: En bh du klistrer påIkke alle kan eller vil la puppene flagre fritt i sommerens luftige kjoler. Heldigvis finnes det løsninger. Mark & Spencer selger en bh med spile (!) som du klistrer på huden. Problem: Synlige bh-stropperLøsning: Bryterrygg-klyperTopper, vester og kjoler med bryterrygg kan være både sexy og sporty, og en ypperlig måte å vise fram din solbrune hud og smekre sommerskuldre, men synlige bh-stropper er ikke like sexy.Disse klypene kan festes til enhver bh for å samle stroppene under bryterryggen, slik at de ikke synes. Genialt!

Bilder og kjøpetips!

Her er noen av produktene som redder deg ut av sommerens motekriser:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.