Bh-er

Slik løser du alle kleskriser

Lyseblå legger, flate pupper eller synlig trusekant? No problem! Her er triksene du trenger.

KRISEKIT: Disse små innkjøpene kan sikre at du holder deg både sommerlig og moteriktig hele sesongen. Se priser og produktinfo lenger ned i saken. Foto: Produsenten
KRISEKIT: Disse små innkjøpene kan sikre at du holder deg både sommerlig og moteriktig hele sesongen. Se priser og produktinfo lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sol og sommer betyr ikke bare fregnesanking og florlette kjoler. Den lyse årstiden bringer også med seg en hel haug moterelaterte problemstillinger.

Du vil unngå både trusekanter som synes, sko som gnager og gjennomsiktige klær som viser alt.

I anledning sommeren har Daily Mail (ekstern lenke) satt sammen en liste over ting du bør i ha i ditt førstehjelpsskrin for sommermoten.

Unngå gnagsår og trusekanter

Poblem: Flip-flop-gnagsår
Løsning: Tåstolpeputer

Du vet den gnagende følelsen mellom tærne når du først tar i bruk et nytt par flip-flops. Kanskje holder det ikke med de vanlige triksene mot gnagsår, og når selv ikke vaselintrikset er nok, kan det være vel verdt å prøve Scholl Party Feet Toe-Post Cushions.

Problem: Synlig trusekant
Løsning: Sømløse truser

For å unngå de fryktede trusekantene, er det viktig å velge undertøy som faktisk passer deg. Sømmer som strammer, skjærer inn i huden din og lager bulker er ikke særlig lekkert.

Sømløse, hudfargede truser er kanskje ikke de mest sexy trusene i undertøysskuffen, men de er helt klart de best egnede å ha under sommerens lekreste, hvite klær.

Kickstart brunfargen

Problem: Melkehvite legger og null tid til selvbruning
Løsning: En farget kroppskrem

De første dagene med bare legger kan være ganske ubehagelige, all den tid du mest av alt ønsker å gjemme den vinterbleke huden din – ikke blotte den for blikk og sol.

Selvbruning tar tid - ikke bare å påføre, men så må du vente på at den skal begynne å virke. Det lønner seg å ta på selvbruning før du legger deg, så kan den virke over natta før du vasker av restene dagen etter. Da får du et jevnest mulig resultat, men er altså håpløst når du står der i den nye sommerkjolen din og innser at leggene er kefirblå.

Heldigvis finnes det fargede kroppskremer som gir umiddelbare resultater og kan redde deg i en knipe.

Ikke vis for mye

Problem: Bh-er som synes under kjoler med åpen rygg
Løsning: En bh du klistrer på

Ikke alle kan eller vil la puppene flagre fritt i sommerens luftige kjoler. Heldigvis finnes det løsninger. Mark & Spencer selger en bh med spile (!) som du klistrer på huden.

Problem: Synlige bh-stropper
Løsning: Bryterrygg-klyper

Topper, vester og kjoler med bryterrygg kan være både sexy og sporty, og en ypperlig måte å vise fram din solbrune hud og smekre sommerskuldre, men synlige bh-stropper er ikke like sexy.

Disse klypene kan festes til enhver bh for å samle stroppene under bryterryggen, slik at de ikke synes. Genialt!

Bilder og kjøpetips!


Her er noen av produktene som redder deg ut av sommerens motekriser:


Unngå pinlige øyeblikk

Problem: Gjennomsiktige maxikjoler
Løsning: Lang underkjole

Et av sommerens viktigste nøkkelplagg - maxikjolen - dekker kanskje både valker og bleke, ubarberte legger. Likevel er mange av dem florlette og gjennomsiktige, så husk å ta baklystesten før du tar turen ut i direkte sollys.

Med mindre du har veldig lyst til å vise fram undertøyet ditt, kan det lønne seg å investere i en lang underkjole, gjerne hudfarget. Husk å se etter en med ganske høy splitt, så du slipper å gå som en havfrue. (Kan havfruer gå?)

Problem: Kjølige kvelder i åletrange topper
Løsning: Diskré teip til å skjule brystvortene

Du er kanskje ikke like ivrig som Sarah Jessica Parker til å vise fram brystvortene hver gang du har på deg en tynn, trang topp. Da kan du prise deg lykkelig over disse små teipbitene du fester over brystvortene. Perfekt under sommerens florlette topper, trange T-skjorter og silkeaktige kjoler.

Problem: Svetteringer
Løsning: Armhulepads

Selv Hollywood-stjernene blir svette under armene, og både Scarlett Johansson, Rachel Weisz, Cameron Diaz og Halle Berry er fotografert med svetteringer. (Det skulle da bare mangle!)

For å unngå svetteringer i ditt fineste sommertøy, kan du feste to armhulepads i klærne dine og spare deg for både pinlige øyeblikk og misfargede klesplagg.

Hjelp til puppene

Problem: Slapp look i bikini
Løsning: Limbare brystløftere

Produktet heter Liftits og er tilgjengelig opp til D-cup. De er vannfaste halvsirkler du kan lime på brystene for å gi dem litt løft. Bruk dem under bikinien hvis du trenger et lite løft.

Problem: Bikinier som gir deg flatpupp
Løsning: Innsydde bh-cups

En del badetøy gir deg ikke akkurat større fordeler, men det finnes håp. Sy inn bh-cups for å gi puppene litt ekstra løft og form også på stranda.

De er tilgjengelige i tre farger - nude, svart og hvitt - i A-, B- eller C-cup, og lover å løfte og separere puppene dine, så du slipper både flatpupp og monopupp.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer