Votter

Slik takler du sprengkulda

Luer, votter og skjerf - her er tilbehøret som holder deg varm.

SE VÅRE TIPS: Når kvikksølvet kryper nedover er det ull som gjelder! Foto: Produsentene
SE VÅRE TIPS: Når kvikksølvet kryper nedover er det ull som gjelder! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Uansett hvor mye vi fortrenger det, så er vinteren over oss, og kvikksølvet kryper nedover på gradestokken.

Finnes ikke dårlig vær

Da er det kanskje like greit å omstille seg, og huske på at en spasertur i frisk vinterluft kan være en herlig opplevelse. Det samme kan en skitur på en stjerneklar og stille kveld.Det viktigste er vel å sørge for at man har gode klær som er tilpasset forholdene, så man slipper å fryse.Se bildeserie med varmt tilbehør lenger ned i saken.Enten du sverger til god, gammeldags saueull, mer eksklusiv merino, eller angora, så vil ulltilbehøret i bildeserien under holde deg varm hele høsten og vinteren.Klærne holder ikke bare kulden ute. De er også stilige!

Grovstrikket

Skjerf og luer kan gi deg en ypperlig anledning til å piffe opp et ellers ordinært antrekk på, samtidig som du holder varmen.Kanskje slipper du å bli forkjølet også.I høst er det først og fremst grovstrikkede skjerf i edruelige jordfarger som brunt, beige og rustrødt som gjelder.På luefronten ser vi mye fuskepels og dusker.Se det varmende tilbehøret her:

...Dette holder deg også varm

Selvsagt holder det ikke med topplue og selbuvotter når sprengkulden setter inn.Resten av kroppen må også få varme seg i behagelige vinterplagg.Jeansen kan du for eksempel kombinere med en deilig strikkejakke, og helt ytterst en lekker kåpe som gjerne dekker rumpa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer