Helse & Livsstil

Små hverdagsøvelser

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg er egentlig fornøyd med vekten min, men har ikke lyst til å gå opp noe særlig, samtidig som jeg liker å kose meg litt. Har du noen tips til små ting jeg kan gjøre i hverdagen for å holde forbrenningen ppe? For eksempel ti minutter morgen og kveld?
Siri

Svar: Det er mange ting du kan gjøre for øke forbrenningen. Det aller beste er skikkelig kondisjons- og styrketrening, men det ser mer ut som du er ute etter daglige aktiviteter. Da er det smarteste å bestemme seg for noen faste endringer i dagliglivet, så trenger du ikke å finne på nye, kreative aktiviseringsformer hele tiden. Det beste er faktisk rutiner. Du kan gjøre det til en vane å gå av bussen noen stasjoner før jobben, eller parkere et stykke unna. En ti minutters frisk gåtur til og fra jobb gjør susen. Sørg for å lange ordentlig ut. Om dette ikke passer, kan du sørge for å alltid ta deg en kveldstur i godt tempo. I tillegg kan du sørge for aldri å ta heisen, alltid ta trappene.

Jill Jahrmann
treningsekspert
jill@kk.no

Små hverdagsøvelser
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer