Kk-ekspertene

Smaken er som baken

Analsex for første gang? Gode råd på veien.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg er 40 år og har aldri prøvd noe eksperimentelt med sex. Mannen min har aldri klaget, men jeg vet at han drømmer om analsex og en god del andre ting. I det siste har jeg lest meg opp på diverse sexspalter og forstår det som om analsex er noe alle driver med.

Hvis jeg skal prøve det er jeg redd for at jeg skal føle meg skitten, at det skal gjøre vondt og at han ikke skal være forsiktig nok.

Jeg ønsker meg rett og slett en oppskrift på hva jeg har i vente og hvis det ikke høres for avskrekkende ut har jeg lyst til å be ham om å teste det på meg som en overraskelse og kanskje også andre ting som virker spennende slik at han ikke går lei meg.
Litt prippen

Svar: Nå er det sånn at ikke alle driver med analsex, så du er ikke unormal om du lar være. Men det er jo fint å prøve nye ting sammen, og analsex er vanlig.

Mange synes det er veldig deilig å ha analsex og det er mange nerveendinger i analåpningen og innover som gjør dette til et følsomt og potensielt erogent område. Folk opplever analsex forskjellig, og det er vanskelig å si hvordan du vil oppleve det. Når analsex gjør vondt, er det oftest fordi du ikke klarer å slappe av. Derfor er det viktig at dere er veldig forsiktige og kommuniserer bra når dere skal prøve dette.

Det kan være lurt at han bruker en finger forsiktig først, masserer rundt rumpehullet og fører den forsiktig inn. Da får dere en føling med om du klarer å slappe av også. Akkurat som når du begynte med vaginalsex, må det ofte litt trening til for å bli trygg til å nyte det ordentlig, til å finne de beste stillinger og måter å gjøre det på som føles bra for begge.

Det er viktig å bruke en god glidekrem, og nok av den! Husk å ikke gå fra analsex til vaginalsex uten at han vasker penis først. Bakterier fra rumpa kan gi ubehageligheter i skjeden.

Lykke til!

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne.
Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer