TRIPPEL BIKINILYKKE: Kelly Brook er så glad i Vix-bikinien sin at hun like godt har kjøpt tre forskjellige.  Foto: All Over Press
TRIPPEL BIKINILYKKE: Kelly Brook er så glad i Vix-bikinien sin at hun like godt har kjøpt tre forskjellige. Foto: All Over Press Vis mer

Mote

Sommerens fineste bikini

I sommer er det én bikini som spottes oftere enn andre på Hollywoods heiteste kropper.

Publisert
Feriebildene av den britiske modellen og skuespilleren Kelly brook i Barbados levner liten tvil om hennes favorittplagg på stranda. Kelly ble spottet med ikke mindre enn tre forskjellige utgaver av Bia Tube-bikinien. I tillegg har hun også en badedrakt i et lignende design, melder Daily Mail.

LES OGSÅ: Monokinien er her!
LES OGSÅ: Årets søteste bikinitrend

Kjendisfavoritt

Kelly, som ifølge Seher.no skal posere for Playboy senere i år, er ikke den eneste som har forelsket seg i bikinien fra den brasilianske badetøyprodusenten Vix.

Skuespillerne Halle Berry, Teri Hatcher, Kim Kardashian, Denise Richards, Courteney Cox-Arquette og Megan Fox har alle vist seg i ulike varianter.

Se kjendisene i favorittbikinien:


Brasiliansk

Bia Tube-bikinien har fått mye skryt for sitt flatterende snitt. Overdelen er i halterneckstil, og både den og underdelen har klemmer på de tubeformede stroppene. Du kan kjøpe bikinien på nett, blant annet her, og den koster ca. 160 dollar, rundt 970 kr, pluss frakt, moms og tollavgift.

LES OGSÅ: ABC i brasiliansk voksing

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer