Ansikt

Søsterfornyelse

Publisert
Sist oppdatert
Vi er to søstre som begge føler et sterkt behov for å få veiledning på hår, makeup, briller og klær - stort sett det meste. Vi jobber som lærer og førskolelærer. Det blir ofte til at vi har samme hårfrisyre og bruker de samme fargene år etter år - er ikke akkurat så veldig spenstige når det gjelder å prøve noe nytt ... Har ikke sett at dere tidligere har hatt to søstre til fornyelse samtidig, så det kunne jo blitt en ny vri :)

Anita (36) og Trine (32)


HELGE SVARER

Hår: For et fresht søskenpar! For deg som har briller, Trine, er det stilig med flere fargenyanser i håret. Gjerne et par forskjellige lystoner og en varm brun, slik at det vil bli mye spill og liv. Klipp veldig opp langs sidene, slik at håret ikke gjør ansiktet "langt". Behold gjerne lengde bak. Det gir en tøffere stil.

Anita vil kle brunt hår. Be frisøren lage en del lyse sjatteringer over det brune, smal så inn håret på sidene - også hele lengden, det blir ellers litt rundt. Klipo det litt mer opp og gi det litt mer høyde. Det vil gjøre deg lenger, ikke rundere, og skape mer liv i håret generelt, ikke bare på sidene.

Makeup: Dere kan begge tillate dere mye farger. Lek med for eksempel shimmer. Vær litt vågale. Går det feil, er det bare å rense det av og begynne på nytt. Men test ikke ut de nye makeup-ideene samme dag dere skal på en stor fest. Det er alltid greit med en generalprøve før en stor premiere.

Briller: Du vil bli råstilig med knallrøde briller, Trine. Innfatningen kan gjerne være litt kraftigere enn de du har nå, gjerne også litt mer buet i kantene. Dette vil gjøre deg litt mer rampete, samtidig som du beholder det klassiske.

Helge


LES MER:

Her finner du flere gode råd fra Helge.

 • Oppskrift for bruk av Bli ny på nett
 • Gå direkte til Bli ny på nett


  Søstrene Anita og Trine. Foto: Foto: Privat
  Søstrene Anita og Trine. Foto: Foto: Privat Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer