Kk-ekspertene

Sove sammen - eller ikke?

Sexeksperten svarer: Hva når sexlivet er kaputt?

Publisert
Sist oppdatert
SPØRSMÅL:

Jeg er 41 år og har vært gift siden jeg var 25. Vi har to fine barn og har det godt på alle måter, men nå har han foreslått at han skal flytte inn på gjesterommet i og med at vi ikke har sex så ofte lenger og jeg i tillegg klager over at han snorker.

Dette sårer meg veldig og jeg vet ikke hva jeg skal si. Ingen jeg kjenner sover hver for seg, da er forholdet over etter min mening. Jeg trenger noen gode råd fort.

Maria


SVAR:

Kjære Maria

Det er ikke så uvanlig å ha hvert sitt soverom. Poenget er at dette ikke er en løsning du er fornøyd med. Det høres ut som dere er i en situasjon hvor dere begge har såret hverandre. Kanskje føler mannen din seg avist fordi dere ikke har så mye sex lenger og at du i tillegg har klaget på snorkingen hans.

Det er jo flere grunner for å dele seng sammen enn å ha sex. Å ha et menneske å våkne og sovne med og ligge inntil, kan være en viktig måte å dele livet på og være nær hverandre på.

Du bør nok snakke med mannen din om hva du føler om dette og fortelle han hvorfor det er viktig for deg at dere deler seng.


Hilsen Stéphane

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår nye ekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål om sex og kjærlighet til henne.
Stephane Vildalen er vår nye ekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål om sex og kjærlighet til henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer