Helse & Livsstil

Spinne hjemme

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg har fått meg spinningsykkel hjemme og driver på for fullt. Men jeg savner en instruktør som roper og maser litt på meg, vet du om det er laget en dvd med spinning- program på? Hvis ikke så er det vel snart på tide, så mye de har laget av treningsvideoer til nå :)
Anit

Svar: Da jeg søkte etter «dvd, spinning, og indoor cycling» på Google fikk jeg opp ganske mange treff. Jeg kan ikke gå god for kvaliteten på disse dvd-ene, men det er kanskje verdt å prøve? Ellers kan du jo forsøke å legge opp din egen time. Velg tre låter med passe raskt tempo til oppvarming. Du kan prøve deg frem, men om du teller rytmen bør den være fra 130-150 slag i minuttet (BPM). Etter det kan du «designe» din egen klasse. Du er tydeligvis vant til å sykle, så bruk erfaringene dine fra spinningtimene og velg musikk du liker. Noen med riktig tempo for rask, sittende spinning, noen til saktere, stående tråkk og noen midt imellom. Det kan lønne seg å velge stor variasjon slik at hver nye sang gir deg et nytt «kick».

Lykke til :)

Jill Jahrmann
treningsekspert
jill@kk.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer