Nettmøte

Spør Ingeborg om egenpleie!

Lurer du på noe om hår, hud eller makeup? Snakk med KKs egenpleiejournalist Ingeborg Heldal her på www.kk.no torsdag 10. mars kl 11-13. Send inn dine spørsmål nå.

Publisert
Sist oppdatert
Spør Ingeborg om egenpleie!

Torsdag 10. mars har du muligheten til å spørre om alt du lurer på rundt hår, hud og egenpleie, direkte her på www.kk.no!
Ingeborg Heldal er ansvarlig for alt som har med egenpleie å gjøre i KK, og torsdag sitter hun altså parat til å svare alle typer spørsmål omkring temaet egenpleie.

Følg nettmøtet direkte fram til kl 13. Send inn dine spørsmål nå.

Alle besvarte spørsmål vil selvfølgelig bli tilgjengelig på www.kk.no når nettmøtet er avsluttet.

Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

tørr hud om vinteren

, innsendt av telenor
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0007.03.2005 / kMonday. 15:27
Hva kan jeg gjøre for at huden ikke skal bli så tørr på vinteren? Jeg bruker bra produkter (dermalogica)..
Hei.Det er veldig vanlig med tørr hud om vinteren. Det trenger ikke ha noe med valg av produkter - det er p.g.a at det blir så store temperaturforskjeller for huden. Vi har det varmt inne og det er kaldt ute. Innelufta om vinteren er også ofte tørrere enn resten av året p.g.a all fyringen. Det beste jeg kan anbefale deg er å passe på at du får i deg nok fuktighet (drikk vann rett og slett), ta en god fuktighetsmaske minst en gang i uken, og gi huden påfyll av fuktighet i løpet av dagen. Det finnes gode fuktsprayer som du kan ha i veska og spraye på ansiktet (også oppå sminken) når du føler deg stiv og tørr i fjeset. Siden du allerede har funnet en produktserie du liker, kan du få både fuktspray og fuktmaske i samme. Pass også på at du er nøye med å rense huden også. En ordentlig ren hud tar bedre til seg fuktighet.I KK nummer 15 kommer det en sak som tar for seg hvordan du kan gi huden en skikkelig vårrengjøring - vil tro du kan finne enda flere tips der.Lykke til.Ingeborg.

Uren hud

, innsendt av Bambi
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0007.03.2005 / kMonday. 21:53
Hei!Jeg lurer på om du har noen gode tips mot uren hud. Hva en jeg gjør så blir det ikke bedre. Har lagt om kostholdet. Problemet har vart i 13 år.
Hei.Det er ikke uvanlig å plages med uren hud i voksen alder. Faktisk er det så mange som 40% av damer mellom 20 og 40 år som plages av det. Mange har ikke engang hatt uren hud i puberteten. Det kalles for "hormonkviser", og kan for eksempel utløses av stress, hormonelle forandringer, varme, fuktighet eller kosmetiske ingredienser.Det beste rådet jeg kan gi deg, uten å ha sett problemet ditt, er å passe på at du alltid holder huden skikkelig ren. Hvis du ikke renser huden ordentlig vil rester av sminke og annet smuss tette porene dine, og gjøre vondt verre. Kjøp deg noen gode renseprodukter. Her vil jeg faktisk anbefale deg å gå til en hudpleiesalong og få dem til å se på huden din å anbefale noe. Dermalogica har for eksempel en serie som er spesielt utviklet for en uren og voksen hud. Den heter The Medicated Clearing System.Pass deg for å bruke kremer og behandlingspreparater for ung og uren hud, da de kan bli litt for tøffe for en mer voksen hud.Lykke til.Ingeborg.

Vasker håret på kvelden

, innsendt av Hilda
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.03.2005 / kTuesday. 11:11
Jeg trener 2-3 ganger i uken og vasker håret på kveldene.Jeg har veldig tykkt mellom langt hår og av praktiske grunner vil jeg unngå å vaske det igjen morgen etter. Har du noen råd til styling når håret ikke er nyvasket ?
Hei.Håret trenger absolutt ikke vaskes hver dag. Det er faktisk bare sunt å droppe hårvasken innimellom. Hvis du føler at håret ser ustelt ut, eller ønsker deg et hår som lukter nyvasket, kan du for eksempel prøve en leave-in-conditioner, altså en balsam du ikke skyller ut. Nå vet jeg ikke om du har tørt, normalt eller fett hår, men siden du oppgir at håret ditt er veldig tykt, tipper jeg at det kan bl litt tørt også. Da er det fint å bruke et serum som gir fint og blankt hår, evt en glansspray. Bare putt det i håret på morgenen og gre gjennom. Selv er jeg stor tilhenger av hestehalen på slike dager. Det ser bra ut og krever verken nyvasket hår eller særlig mye styling. Dessuten er det veldig tidsriktig og passer til alle klesstiler.Ingeborg.

Sminkehjelp..

, innsendt av Anita
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.03.2005 / kTuesday. 12:19
Hei! Jeg skal på en spesiell fest, og har lyst til å bli sminket av en proff. Hvor bør jeg henvende meg og hva koster det?Tusen takk for hjelpen!
Hei.Siden jeg ikke vet hvor du bor, og hva som finnes der, er det litt vanskelig for meg å si hvor du skal henvende deg. Men jeg tipper det lureste er å ta kontakt med frisørsalongen din. De har ofte folk som også kan sminke, siden de jobber med brudestyling etc. I hvert fall vil de kunne sette deg i kontakt med rette vedkommende. Hva det koster vil nok variere fra sted til sted, og om du bare vil sminkes, eller om du skal ha fikset håret også. I Oslo koster en full fiks med hår og sminke ca 800-1000 kr. Bare sminke vil komme på ca. 400- 600 kr. Men prisnivået i Oslo ligger nok litt høyere enn ellers i landet, så jeg vil tro du kan få sminket deg for 250-300 kr andre steder.Som sagt vil dette variere, og det er vanskelig å si noe eksakt.Pass på at du ikke blir stashet for mye - husk at folk skal kunne kjenne deg igjen :)Ha en flott fest, og lykke til.Ingeborg.

Rødming

, innsendt av HEi
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.03.2005 / kTuesday. 15:03
Heihei. lurte på om det er mulig å bruke noe slags kremer eventuellt dekk krem for at ikke rødmingen skal slå seg gjennom huden? og i samme slengen, er en del plaget av talg produksjon, har du noen råd her? Håper på svar, på forhånd takk. Stor hilsen fra meg
Hei.Det finnes foundations som vil kunne dekke, og i hvert fall dempe rødming. Men siden du også er plaget av uren hud vil du få et problem hvis du dekker og tetter for mye. Mye pudder og dekkrem vil tette porene, noe som igjen vil gjøre at talgproduksjonen i huden øker - og dermed kan du fort havne i en ond sirkel. Nå vet ikke jeg hva slags type rødmnig du er plaget av, heller ikke hudtype eller alder. Men noen generelle råd skal du få allikevel. Pass på at huden alltid er ordentlig ren. Slurv aldri med å ta av sminken på kvelden. Hud som ikke blir skikkelig renset, vil alltid ha lettere for å bli uren. Jeg vil ikke anbefale deg å bruke for tett sminke i det daglige. Men skal du for eksempel på en fest hvor du absolutt ikke vil at rødmingen skal synes, finnes det for eksempel en foundation-serie som heter Covermark, som er helt utrolig dekkende. Den brukes blant annet i filmer. Jeg vet ikke hvor du bor, men for å finne ut hvor du evt. kan få kjøpt den kan du ringe dem på 69 16 66 66.Lykke til.Ingeborg.

Ingeborg og Pia

, innsendt av Mediamannen
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.03.2005 / kTuesday. 17:19
Hender det at du og Pia Haraldsen bare møtes en kveld, og ler skikkelig høyt?
Hei.Jeg kjenner dessverre ikke Pia Haraldsen. Hender det at du og Pia møtes og ler skikkelig høyt? I så fall ville jeg sette pris på å bli invitert.Ingeborg.

Hårrullar.

, innsendt av Maria
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.03.2005 / kTuesday. 21:09
Hej.Var kan jag køpa hårrullar utan piggar? Har letat øverallt men det finns bara med piggar men då blir håret risigt nær man tar ur dem.Hilsen Från Mara som vill har lockigt hår på fest!
Hei.Skjønner godt at du vil ha krøller på fest. Det vil jeg også!Jeg vet dessverre ikke hvor du får kjøpt det. Jeg spurte på en frisør og de sa at det muligens finnes på Vita, Cubus eller KappAhl. Ingeborg.

Krøller

, innsendt av Dan Andre
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.03.2005 / kWednesday. 11:13
Jeg har ekstremt mye krøller, og lurer på om du kan gi noen tips om hvordan glatte de ut.
Hei.Din heldiggris. Vet du ikke hvor mange som misunner deg de krøllene?Den eneste effektive måten jeg vet om for å glatte ut veldig krøllete hår, er å gå til innkjøp av en skikkelig rettetang.Det finnes også egne utglattende stylingprodukter du kan bruke sammen med rettetanga. Med mye krøller er du nødt til å ha en rettetang som blir ordentlig varm. Det får du kjøpt i frisørsalonger.Lykke til.Ingeborg.

Stritt hår

, innsendt av Bassøe
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.03.2005 / kWednesday. 11:15
Jeg har ekstemt glatt hår, og lurer på om du har noen tips for hvordan enkelt og greit kan få litt fall.
Hei.Enkle løsninger er dessverre ikke så utbredt. Har du stritt hår er jeg redd du må leve med det i hverdagen, hvis du ikke vil bruke timesvis på speilet hver dag. Men det går for eksempel an å rulle opp håret på ruller for å få fall eller krøller. Jo mindre ruller, jo mere krøll. Vil du bare ha fall, bruker du de største rullene.En liten fugl har hvisket meg at permanenten er på vei tilbake også. Så det kan jo være en mulighet hvis du ikke orker å leve med det glatte håret ditt. Men tenk deg godt om.Lykke til.Ingeborg.

Hudormer

, innsendt av LadyInRed
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.03.2005 / kWednesday. 12:04
Hei,jeg er svært plaget av såkalte hudormer (som sjelden blir til kviser, men som gir svært ujevn hud). Hudtypen min er fet underhud, men tørr overhud. Har du noen tips når det gjelder hvordan jeg kan bli kvitt problemet. Jeg går til hudpleier, og bruker produkter derfra- men føler vel som de fleste at jeg drukner i produkttilbudet! Så var det make-up da, det føler jeg er helt umulig for meg. For det første er hudoverflaten så ujevn at jeg føler at makeup-kremen blir seende klattete ut istedenfor jevn. For det andre blir jeg svært blank i huden utover dagen når jeg bruker makeup-krem, og øyenskyggen legger seg også i striper på øyelokket. Alle tips om hvordan jeg skla unngå disse problemene mottas med takk!
Hei.Jammen spør du vanskelig. Det virker som du har tatt veldig godt tak i problemene dine - du går til hudpleier og får profesjonell hjelp der, men det virker ikke som du er helt fornøyd allikevel.Det er helt sant at det er en jungel av produkter, og det kan til tider være nesten umulig og orientere seg. Husk på at dyre produkter ikke nødvendigvis alltid er ensbetydende med gode. Kanskje du rett og slett bruker feil produkter? Har du gått til hudpleier lenge, og bruker dyre produkter uten at det gir noe resultat, ville jeg enten tatt det opp med hudpleieren, og prøvd noe annet, eller rett og slett byttet hudpleier.Det er vanskelig for meg å anbefale deg noen bestemte produkter, siden jeg ikke har sett deg. Men noen generelle tips skal jeg prøve å gi deg.Pass på at du alltid er nøye med å rense huden godt. For å få bort døde hudceller vil jeg anbefale deg en enzympeeling som bare legges på huden som en maske, for eksempel Dermalogicas Gentle Cream Exfoliant. Den innebærer ikke skrubbing, og dermed får du bort de døde hudcellene uten og irritere huden din ytterligere. En godt rengjort hud er alltid et skritt i riktig retning.Når det gjelder sminke vil jeg anbefale deg å prøve en av foundationene som holder huden matt (se svar til "favoritt foundation") Du kan eventuelt prøve en foundation fra et av mineralmakeupmerkene, f.eks i.d makeup, som bare inneholder "rene" ingredienser, og kommer i løsform, og skal børstes på huden.Øyeskygge som striper seg er et vanlig problem. Jeg pleier å legge litt pudder på øyelokket før skyggen. Det finnes også kremer som er spesielt laget som base for øyeskygge, blant annet fra Guerlain.Lykke til.Ingeborg.

netthandel

, innsendt av tottelita
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.03.2005 / kWednesday. 13:41
hvor kan man kjøpe frisørprodukter på nettet?
Hei.Det finnes garantert masse steder du kan kjøpe frisørprodukter på nettet. Men et bra nettsted er www.lookfantastic.com.Ingeborg.

Hårfarging

, innsendt av Lille meg =)
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.03.2005 / kWednesday. 17:31
Hei! Jeg har farget håret mitt, men jeg fikk ikke helt den hårdargen jeg ønsket. Jeg har normalt lys brundt/mørk blondt hår, men fikk en rødskjær da jeg farget det brundt. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre for å unngå at håret mitt blir rødt? og er det oen hårfager du kan anbefale?Tusen takk =)
Hei.Når du har farget håret og ikke er fornøyd med fargen, må du nesten farge det på nytt - hvis du ikke liker rødskjæret bedre etterhvert da?For å være helt sikker på å lykkes neste gang, kan du jo gå til en frisør å si akkurat hva du vil ha - og understreke at du ikke vil ha rødskjær i brunfargen.Jeg har brukt mange ulike hjemmefarger opp gjennom årene, og har i grunnen vært fornøyd med de fleste. Feria er god, Casting er god, Schwarzkopf Brilliance er god... prøv deg fram til du finner en som passer akkurat til ditt hår og dine fargeønsker.Lykke til.Ingeborg.

Soling

, innsendt av Anette
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.03.2005 / kWednesday. 17:36
Hei!Jeg har veldig lys hud, og blir seint brun (blir faktisk nesten ikke brun i ansiktet) Har du noen tips til hva jeg kan gjøre for å øke pigmentene i huden? jeg tar betakaroten, men lurte på om det fantes noe annen måte også..
Hei.Jeg skjønner godt at du har lyst på farge i ansiktet. Men mitt beste råd blir faktisk: Ikke overdriv solingen! Bruk høy faktor.La deg for all del ikke friste til å droppe solkremen for å bli fortere brun. Jeg vet faktisk ikke om noen måte du kan øke pigmentene på. Jeg ville heller jukset litt med selvbruning. Det finnes utrolig mange fine og gode varianter. Ha en flott vår og sommer.Ingeborg.

Din favoritt

, innsendt av Kari
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.03.2005 / kThursday. 10:30
Hvem synes du er penest sminkest og tøffest på håret av norske kjendiser, både menn og kvinner?
Hei.Morsomt spørsmål!Bertine Zetlitz er diva nummer én! Hun er alltid først ute med ting, og ser fantastisk bra ut uansett.Jeg er også stor fan av Lise Karlsnes fra Briskeby. Hun er bestandig så fint sminket - også det drømmehåret da! Faktisk synes jeg Ari Behn er veldig flink til å kle seg. Han har stort klesbudsjett, og det synes - i positiv forstand.Jeg synes også gutter med en litt rufsete og rocka stil er stilig. For eksempel gutta i Gluecifer - de er tøffe.Ingeborg.

Min favoritt parfymen dufter ikke som før....

, innsendt av anette 30 år Kragerø
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.03.2005 / kThursday. 12:10
Min favoritt parfyme, Chanel dufter ikke som den har gjort gjennom 10 trofaste år...(den byttes ut årlig),forandrer huden seg så mye at det er en årsak???? takk for mange flotte egenpleie tips :o)
Hei.Det høres jo litt merkelig ut, siden du bytter den ut hvert år.Men det kan skje rare ting med duftene våre. De kan reagere på hormonforandringer i kroppen, f. eks graviditet. Har du begynt eller sluttet å røyke - det kan også ha innvirkning på duften. Den kan også på omgivelsene, f. eks hvis du har flyttet. Andre produkter kan også gjøre at parfymen kan lukte litt annerledes. F. eks en ny bodylotion.Håper du blir "venner" med yndlingsparfymen din igjen.Ingeborg.

Glamorøse triks

, innsendt av Sminkenovisen
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.03.2005 / kThursday. 12:21
Hei. Jeg skal på en skikkelig stiv gallafest med lang kjole. Har du noen bankerstips om hvordan jeg skal sprite opp utseendet når jeg skal ha en svart lang og enkel kjole og høye hæler? jeg har halvlangt lyst hår og normal hud.
Hei.Mitt favoritt-tema er glamorøse triks :)Hvis du tilfeldigvis har eller kan få tak i KK 46/04, hadde vi en egen sak om de glamorøse "prinsesse-tipsene" der (s 81-82).Men noen tips skal du få her også:Mitt yndling party-triks er en øyeskygge med glitter i. De finens i uttallige farger og typer. Legg litt glitter på øyelokket over øyeskyggen din, så får du verdens mest glamørøse blikk. En kremrouge med litt skimmer er også utrolig festfint.Er du fingernem kan du legge noen løse punktvipper også. Klarer du ikke det vil jeg anbefale deg en maskara som gir ekstra lange vipper. Legg maskaraen helt til slutt.Jeg liker å matche øyeskygge og neglelakk. Har du f.eks rosa øyeskygge med litt sølvglitter i, kan du lakke neglene rosa, og legge et lag blank neglelakk med sølvglitter i på toppen. Chanel har f. eks mange fine. Det samme har Dior, Lancôme, Tone Lise Design og L'Oréal.Har du en svart, enkel kjole - kan du også skeie ut med smykker. Og det trenger ikke være ekte saker. kjedebutikkene har utrolig mye fint.Et annet favoritt-triks er en enkel frisyre med en glitrende blomst, en sommerfugl - eller hva med en tiara?Ha en strålende fest!Ingeborg.

Produktene alle må ha

, innsendt av Undrende
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.03.2005 / kThursday. 12:22
Hvis du skal råde en som aldri har brukt noe som helst sminke annet enn fuktighetskrem, hvilke basisprodukter trenger jeg for ikke å se overjålete ut på jobben?
Hei.I en basissminkepung bør du ha en lett foundation, som ikke dekker for mye - bare gir deg litt friskere farge og jevnere hudtone. En rouge i en ganske nøytal farge. Kanskje en kremrouge som er lett å legge på med fingrene. En maskara bør du ha. Svart eller brun - alt etter hva slags farger du har.Og en lipgloss. Blank hvis du ikke liker for mye farger. Men det finnes mange fine farger som ikke er så kraftige at du ser oversminket ut.Lykke til.Ingeborg.

Uunværlig produkt?

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.03.2005 / kThursday. 10:56
Hvilke basisprodukter klarer ikke du å være foruten? Jeg tenker på mascara, leppestift og sånne ting.
Hei.Jeg MÅ ha en god concealer eller tryllepenn for mørke ringer under øynene og slikt. Det er første bud. Det finnes mange gode. YSL sin Touché Eclat er super, det samme er Diors Skinflash, Lancômes Flash Retouche og L'Oréal Paris Touche Magique. Du må nesten bare prøve deg fram til du finner din favoritt.Så må jeg ha en rouge. Jeg er glad i kremrougeer, og det kommer utrolig mange fine denne våren og sommeren. Svart flytende eyeliner er et must, og en svart maskara. Jeg er notorisk utro mot sminkemerker, og skifter produkter hele tiden. Til slutt må jeg ha en lipgloss - helst i en rosa eller ferskenfarge. Øyeskygger og eyelinere og leppestifter liker jeg å kjøpe nye av så ofte som mulig, for det kommer så mange fine farger hele tiden.Ingeborg.

Uren hud

, innsendt av Fjortis på førti
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.03.2005 / kThursday. 11:02
Hei!Jeg har blandingshud med blank, fet hud i T-sonen. Dessverre sliter jeg også med urenheter stadig vekk. De verste utvikler seg til kviser. Burde jeg ikke være kvitt slike problemer nå som jeg er fylt 40?
Hei.Skjønner at du blir frustrert. Se på svaret jeg ga til "Uren Hud" tidlig i nettmøtet. Håper det kan være til hjelp.Ingeborg.

Favoritt-foundation

, innsendt av Under cover
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.03.2005 / kThursday. 11:04
Hei!Jeg vil ha jevn, fin hud, men ikke se sminket og pudret ut. Har ganske fet hud. Hvilken foundation vil du anbefale?
Hei. Det finnes flere foundationer som er spesielt tilpasset for fet hud. Hvilken som er best for akkurat deg er vanskelig for meg og vurdere. Men jeg kan gi deg noen tips på noen av foundationene som egner seg ekstra godt for fet hud.Chanel Double Perfection Creme Poudre - hinder blankhet, gjør huden matt.Diorskin Ultra-Mat Long Lasting - oljefri og mattende.Clinique Superbalanced Compact Makeup - dekker godt, lett å ta på.Maybelline Dream Matte Mousse - lett foundationskum, mattende.Når kremene er mattende i seg selv trenger du ikke bruke pudder i det hele tatt. Bruk gjerne en kremrouge med litt blankhet i opp foundation, så ser du frisk og naturlig ut.Forhåpentligvis finner du en foundation som passer perfekt til deg.Lykke til.Ingeborg.

Hårvekst nedentil

, innsendt av Silje
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.03.2005 / kThursday. 11:19
Hei! Hva gjør jeg mmed for mye hårvekts nedentil?? Begynner å bli et problem. Dessto mer jeg barberer, jo mer kommer det!? Hjelp meg?
Hei.Hvis du vil fjerne håret permanent må du gå til laserbehandling. det er effektivt, men dyrt.Ellers kan du prøve voksing. Det kan du både gjøre hjemme og i salong. Det gjør at hårene bruker lengre tid på å vokse ut igjen - ulempen er at det kan gjøre ganske vondt.Lykke til.Ingeborg.

Mannehud og jåleri

, innsendt av Skilsmissefavoritten
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.03.2005 / kThursday. 11:28
Hei!Jeg er feil kjønn (mann) i begynnelsen av 30-årene.Det er ikke sikkert du har peiling på manneprodukter, men det er jo verdt et forsøk: Lurer nemlig på hva jeg kan bruke for å ta vare på huden slik at den ikke blir gammel og sliten nå som jeg begynner å bli u-ung...Det må ikke være for jålete (det går jo ikke an, må jo være mann selv om man begynner med jåleprodukter, må skjønne!).Bruker Clinique fuktigshetskrem, og er storfornøyd - kanskje de har noen andre produkter som hjelper mot aldring?Ha det bra!
Hei.Så bra at du er flink og vil ta vare på huden din!Flere og flere gutter tenker på samme måte som deg. Og det har kosmetikkmerkene også oppdaget.Det finnes mange gode serier for menn. På apoteket får du kjøpt Vichy, som har en serie for menn. Nivea er både gode og prisvennlige. Clarins har utviklet nye produkter for gutta, og Biotherm har kommet den første anti-age-kremen for menn. Og det beste av alt er at alle disse kommer i nøytrale krukker med maskuline farger :)Kjøp deg en god krem og en øyekrem, og pass på at du får renset huden du også. Det er ikke bare vi som bruker sminke som trenger rens. Lancôme har noen renseservietter for menn som er utrolig lette og greie å bruke.Lykke til.Ingeborg.

når håret ser ut som ballehår!

, innsendt av tromsøjente(34)
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.03.2005 / kThursday. 12:33
hei Ingeborg! hva skal jeg gjøre når jeg våkner om morgenen med fullstendig "ballehår"? skjønner du hva jeg mener!!!???? Noen essensielle produkter du kan anbefale?
Hei.Gjett om jeg skjønner hva du mener. Brusete, uregjerlig hår er et utbredt problem her sørppå også.Mitt beste triks er å bruke et hårserum hver morgen. Det demper bruset og gjør håret blankt.Pluss at jeg prøver å unngå å vaske håret hver dag - det gjør faktisk bare vondt verre.I KK 10 som ligger i butikkene nå har vi en sak om hvordan du kan løse hårkrisene. Der burde det være noen gode tips.Lykke til.Ingeborg.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer