Kk-ekspertene

Svelge eller ikke?

Slik unngår du ubehagelige overraskelser.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg liker å både gi og få munnsex, men kjæresten min har det med å komme så fort og uten forvarsel, og jeg liker ikke å få sæd i munnen. Jeg synes ikke det smaker direkte ekkelt, det er mer følelsen.PysaSvar: Vi er forskjellige med hensyn til å like å ha sæd i munnen eller ikke. Det er i høyeste grad en smak og behag-sak. Noen liker både å ha sæd i munnen og svelge det, noen kan ha det i munnen men ikke svelge. Andre igjen er som deg og liker å suge, men ikke å få sæd i munnen. Det kan handle om at en ikke liker konsistens, smak, har dårlige erfaringer, synes det er unaturlig eller av andre årsaker ikke synes det er ok. Det går an å lære seg å like det med å gjøre det ofte nok, men da må du være skikkelig motivert for det ,og helst ikke ha hatt for mange eller alvorlige dårlige opplevelser tidligere. Kanskje er det letteste at kjæresten din lærer seg å si ifra før det går for ham og at du lærer å gjenkjenne tegnene før han kommer — som endringer i puls, pust, lyder og måten han rører seg eller spenner musklene på. Hvis han er veldig stille når du suger han, så kanskje er det fint for dere om han lærer seg å gi tydeligere utrykk for å ha det godt. Når du tenker at nå kommer han nok snart, kan du for eksempel stoppe og onanere ham resten av tiden til det går for ham. Stéphane VildalenSex- og kjærlighetsekspertstephane@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer