Ansikt

Test: øyevippe-extension

Glem maskara og vippetang. Nå kan du ta extension.

Test: øyevippe-extension
Publisert
Sist oppdatert
KK.no har testet øyevippe-extension. Dette er den siste skjønnhetstrenden fra Hollywood som ikke krever inngrep fra plastiske kirurger. Hurra!I motsetning til andre falske øyevipper, festes ikke disse på huden, som vanligvis gir kort holdbarhet, men de limes direkte på i roten av dine egne vipper. Valget står mellom punktvipper og enkeltvipper. Punktvipperbestår av fire hår og enkeltvipper består av et enkelt hår. Du kan selv velge farge, lengde og tykkelse på vippene. Hårene som blir festet er av ekte menneskehår, så dette kan ikke sammenliknes med plastvippene du får på butikken. Extension-vippene er behandletslik at de har en naturlig bøy er naturlig bøy. Velger du de lengste vippehårene, kan du slenge maskaraen og vippetangen i skuffen. Har du lyse vipper fra naturens side farger hudpleieren vippene dine fmed permanentfarge før extension settes på. Selv ikke den beste maskaraen kan gi deg det dådyrblikket extension gir deg!Du kan både gråte, bade, vaske deg i ansiktet og bruke makeup med de pålimte vippene. Men hold deg unna rensemelk som inneholder oljer. Detkan føre til at limet løsner og at vippene faller av. Vær også varsom med fete kremer i øyepartiet. Desto mer forsiktig du er, jo lengre holder vippene. Punktvipper: Behandlingen tar 20-30 minutter. Fra kr 450.Enkeltvipper: Behandlingen tar 1-2 timer. Prisen varierer kraftig fra salong til salong. kk.no-testerne fikk sine påsatt hos Tone Lise Akademiet i Oslo for kr 990, men det er ikke uvanlig å betale 1800-2000 kroner.Extension-vippene kan holde i opptil to måneder. Det er vanlig å etterfylle vipper etter to-fire uker.Konklusjon: Både testeren av punktvipper og enkeltvipper ble veldig fornøyd med resultatet. Fantastisk å stå opp om morgenen uten å måtte sminke seg. Litt slitsomt når vippene blir våte i dusjen, for øyelokkene føles litt tunge. Vår ene tester syntes det fungerte å bruke hårføner på vippene etter dusjen. Da separerte vippene seg enkelt og ble tørre i en fei. Velger du å bruke maskara oppå extension-vippene må du være forsiktig når sminken fjernes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer