<strong>TILBEHØR:</strong> Røft møter søtt, maskulint møter feminint. Her er våre høstfavoritter. Foto: Produsentene
TILBEHØR: Røft møter søtt, maskulint møter feminint. Her er våre høstfavoritter. Foto: Produsentene Vis mer

Mote

Tilbehøret du bare må ha i høst

Et smykke eller ei veske kan utgjøre hele forskjellen. Disse godbitene gjør høstantrekket komplett.

Publisert
Sist oppdatert
Kulda er på vei og vi kaster i disse dager på oss stadig mer klær. Men selv om klesplaggene blir både større, tjukkere og flere, er det viktig å ikke glemme de små detaljene som kan ta deg fra «bla» til «wow» på null komma niks.

Smykker, solbriller, sko, vesker og hatter setter spiss på ethvert antrekk – også nå som vi tyller oss inn i deilig strikk og varmende ull.

Se våre tilbehørsforslag lenger ned i saken.

Flatt eller høyt, det er spørsmålet

Er du en skofan kan du fryde deg over at butikkene flommer over av alt fra røffe boots og herreinspirerte loafers til søte ankelboots og lekne kilehæler.

LES OGSÅ: Høstskoene vi gleder oss til

Liker du å holde deg langs bakken, gå for et par herreinspirerte sko. Vær bare litt forsiktig med å matche dem med for mange maskuline plagg. Prøv heller å kombinere med en av høstens lekre kjoler.

Høstens store trend er å kombinere maskuline med feminine plagg, så ha dette i tankene når du plukker ut sesongens tilbehør.

LES OGSÅ: 19 vakre høstplagg

Feminine kjoler blir mindre sukkersøte med røffe boots og en hatt, mens strammere armyinspirerte skjortekjoler kan gjøres mer feminine med et par søte ankelboots.

Personlig preg

På smykkefronten er det fortsatt det store og personlige som gjelder. Hvis du vil investere litt mer penger i et unikt smykke, kan du gjerne gå for «one of a piece»-smykker. Oppsøk markeder eller smykkehandlere som håndlager smykkene sine for å finne dine favoritter.

Pretiosa Smykkedesignepla.no, den norske varianten av etsy.com, er et slikt sted. Her finner du smykker i blant annet lær, plexiglass, plast og sølv. Alt er laget for hånd, så ingen har maken.

Noe å bære i

Vi kvinner bærer gjerne livene våre i en skulderveske, så det gjelder å finne en som rommer alt du trenger å dra med deg.

Dyriske mønstre er også hot, så gå gjerne for en veske med leopard- eller (fusk)pels-detaljer.

Svart er alltid et trygt valg, men hvorfor ikke sprite opp stilen med en farge på veska?

Konjakkfarget, militærgrønt, sennepsgult og burgunder er noen av høstens aller viktigste fargetrender. I tillegg til grått, som holder stand også de neste månedene.

LES OGSÅ: Gull er det nye svart

Se våre høstfavoritter på tilbehørsfronten her:


Husk at tilbehøret skal skape spenning i antrekket, så gå gjerne for én eller flere detaljer som bryter med resten av det du har på deg:

Lekent tilbehør til stramme antrekk, feminine detaljer til maskuline plagg, skjøre bijouterier møter røffe klær.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer