Hud & Hår

Tøff type?

Gå for det rocka håret.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg så på nettsidene til KK at du ga en dame råd angående frisyren hennes, og da lurte jeg på om du kanskje kunne gi meg litt råd også? Hver gang jeg går til frisøren har jeg et mål om å gjøre noe nytt, men føler alltid at det blir likt. Har du noen tanker om hva jeg kunne kledd?Henriette KarlsenSvar: Får en følelse at du skal ha et litt mer tøft/rocka utseende på håret ditt. Ikke at det er så mye galt med frisyren du nå har, men noe sier meg at du heller er en tøff type enn det klassiske og myke. Så det jeg synes du skal gjøre er å bestille ny time hos din frisør — eller velge en ny, som du vet har en litt mer rocka stil. Behold mye lengde, men få det «hardere» i klippen, ikke så mykt og pent. Ikke la det flyte fra kort på sidene, men la det være markant synlig fra kort til langt, det vil gjøre det røffere. Klipp luggen mer rett, kanskje litt asymmetrisk og hardere - ikke så feminint, bort med de myke linjene. Style det litt mer «spunky». Når det gjelder hårfargen er den fin, men gjør den mer intens og la det bli større kontrast i sjatteringene » for eksempel dypere og mer orange, og det lyse enda lysere. Tror dette hadde vært kjempespennende og gjort deg litt tøffere, og ikke så «søt» - hvis du skjønner hva jeg mener. Lykke til!Helge Borgenmakeupeksperthelge@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer