Kk-ekspertene

Trenger gode produkttips

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg vasker huden min 2 ganger daglig (morgen og kveld). Bruker rettetang stort sett hver dag før jeg skal på jobb/ut for å få håret mitt på plass. Sminke er det dårlig med da jeg har dårlig tid.

Ønsker hjelp med huden min da jeg ikke klarer å finne de rette produktene for huden min, jeg har prøvd stor sett ALT og ingenting virker. Videre vil jeg gjerne ha hjelp med håret mitt, jeg prøver å spare til langt hår men vet ikke om jeg vil kle langt hår, samt at jeg vil gjøre noe med håert mitt uten å måtte klippe så mye av det. Farge det og få en ny stil på det, kanskje?
Alma

Svar: Hva vasker du ansiktet med? Det er viktig med riktige produkter, og det er mye bra å velge i. Gå og få en analyse på huden din, og velg produkter ut fra dette. Det er mye å ta hensyn til - er huden din tørr, fet, normal, ømfindtlig osv. Men vær flink til å pleie den. Nå har du en fin hud, men det handler om å forebygge, du skal ha huden i mange år, og du får igjen på sikt hvis du er flink med huden din nå. Gi huden nok fukt etc. Selv om man for eksempel har en fet hud, er det viktig at den får fuktighet, men velg en krem som da inneholder mer vann enn olje osv.

Når det gjelder makeup, forteller du at du har dårlig tid. Prøv mineralmakeup, det går kjapt, og er kjempeflott.

Hår: Du kan absolutt ha litt lengde på håret, bare du er flink med å style det, det er lett for at det blir tungt, og at mann ikke gidder fordi det blir tyngre og vnskeligere å style, og så ender mann opp med å ikke å tørre å klippe seg igjen! Ond sirkel, spør du meg. Men skal du ha lengde på det, så ikke ha like lengder, du må få litt liv i det likevel, og ikke gjem deg bort i alt håret. Selv om du skal spare, så er det viktig å klippe det regelmessig, få bort slitte tupper. Du bruker også glattetang, og det sliter jo litt, men vær flink med å bruke gode pleieprodukter og stylingprodukter, det hjelper. Legg noen tilfeldige beige striper i håret ditt, ikke mye, men nok til at det gir litt liv i det. Men bare for å ha sagt det, så hadde du ikke akkurat blitt kjedelig med en kul kort/feminin frisyre! Du ser ut som en livlig jente, og hvorfor ikke gi håret ditt liv og energi, istedenfor at det bare henger der og dingler. Nå ble du klok tenker jeg, men som sagt du kan fint ha både kort og langt hår, men det går vel litt på hva ønsker du å formiddle til dine omgivelser, og hva følelsene dine forteller deg. Lykke til med dine valg.

Helge

Alma vil gjerne ha tips om produtvalg - og hvordan hun skal få skikk på håret.
Alma vil gjerne ha tips om produtvalg - og hvordan hun skal få skikk på håret. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer