<strong>STRÅLTE I HVITT:</strong> Det er liten tvil om hvilken farge som gjelder på selskapskjolefronten i Cannes i år. Lær av stjernene – kle deg i hvitt! Foto: All Over Press
STRÅLTE I HVITT: Det er liten tvil om hvilken farge som gjelder på selskapskjolefronten i Cannes i år. Lær av stjernene – kle deg i hvitt! Foto: All Over Press Vis mer

Cannes Filmfestival

Trikset? Hvit kjole!

Det kryr av vakre kvinner i Cannes, men noen av dem stjal all oppmerksomheten. Slik blir også du flott i hvitt!

Publisert
Sist oppdatert
Hvert år samles de aller største filmpersonlighetene til filmfestival, premierer, fest og moro i Cannes. Selvsagt fylles de røde løperene med festkledde stjerner i sin vakreste skrud - i år er intet unntak.

Det er tydelig at stjernene har latt seg inspirere litt ekstra av en av de heteste vårtrendene, for denne uka kryr det av vakre damer som har valgt seg hvitt fra topp til tå.

Du trenger nemlig ikke å være brud – eller forlover – for å gå for helhvitt i sommer.

Uma Thurman framstår som dronningen av Cannes etter sin opptreden i en aldeles nydelig, fotsid, hvit kjole med fjærpynt på skjørtet og en supersexy splitt.

Tidligere samme dag stilte hun opp på fotoshoot i et knelangt hvitt nummer, så Kill Bill-skuespilleren er helt tydelig hekta på hvitt.

Det er hun ikke alene om.

Se noen av stjernene som strålte i blendahvitt her:

Slik blir du fin i hvitt

I en hvit, enkel kjole trenger du ikke å tenke så mye på tilbehør og ekstra stash. Men hvis du vil bryte litt med alt det hvite, kan et par røde pumps og en matchende veske bli flott. Smykker i gull eller tre setter prikken over i-en. Eller gjør som stjernene i Cannes og gå for smaragdgrønne eller turkise smykker.

KJØPETIPS: 18 hvite kjoler under 400 kroner:
Et figurformende bonustriks hvis du synes kjolen blir litt løs og ledig, er dessuten et tynt belte i livet. Slik tryller du fram en lekker midje. Men husk at beltene skal knytes i år, så kjøp dem gjerne ekstra lange.

Blendahvite dager

All grunn til å glede seg over at det er vår, med andre ord. Det er lysere tider som gjelder, i farger som tatt rett ut av en bukett med velduftende liljer.

Så finn din egen hvite favorittkjole og arranger fest - du blir garantert den største stjerna.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer