Sex

Ukas heteste sex-tips

Du kan fornye favorittstillingen med enkle knep.

Foto: Blend / Image Source
Foto: Blend / Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Uansett favorittstilling, her er noen forslag som gir den en ny drakt uten strev.

 • Her er orgasmestillingen
 • Finn stillingen for oralsex
 • Stillingen vi elsker

 • Dersom misjonær-stillingen er favoritten, prøv dette.


  1. Hompetitten

  Løft bena og la dem sveve mot taket og draper dem så rundt skuldrene hans. Du kan også bøye knærne og støtte fotsålene dine på brystkassen hans. Bare vær klar over at det er lekende lett for ham å støte i denne posisjonen, så vær forberedt på en heisatur.

  2. Knipeguri

  Eller, så snart han er inni deg, klem bena dine sammen så hoftene hans låser seg rundt dine. Slik blir han større og du trangere, og begge kjenner mer.

  3. Fluesmekkeren

  Eller, løft et ben opp i været så det hviler på magen magen hans. Slik blir det enklere for ham å støte fordi han liksom lener seg mot benet ditt og du kan stimulere klitoris samtidig. To fluer i en smekk med andre ord..

  4. Katten

  Og har dere ikke prøvd katteteknikken (CAT: Coital Alignment Technique) enda er det også på tide. Denne posisjonen fordrer at han skyver seg litt høyere opp enn vanlig så han kan vugge si stedet for å støte. Trikset er å ligge bekken mot bekken.

 • Dette blir neppe kjedelig

 • Dersom cowgirl-stillingen er favoritten, prøv dette.


  5. Egotrippen

  Det er mange måter å variere denne stillingen på, men en mulighet er å la bena dine skli bakover så de låser seg rundt hoftene hans i stedet for magen. Bøy deg fremover med rett rygg til den nesten er diagonal med senga. Slik legger du mer press på klitoris.

  6. Rampejenta

  Eller hva med å gjøre det bakvendt? Dette trenger neppe nærmere forklaring, men altså: du setter deg bak frem på ham og senker deg ned på ham sittende med ryggen til. Og bonusen? Han vil føles større og det gir begge en helt annen opplevelse.

 • Sexstillingene du vil elske

 • Dersom doggy style-stillingen er favoritten, prøv dette.


  7. Blandet drops

  Stående på alle fire åpner faktisk for en rekke andre stillinger også. Du kan for eksempel legge deg fremover i senga og hvile overkroppen i madrassen, du kan stå lent fremover mot en stol eller et bord eller du kan sprike med bena eller krysse dem bak deg.

  Masse inspirasjon finner du her.

 • Finn stillingen for henne

 • Dersom skje-stillingen er favoritten, prøv dette.


  8. Eksibisjonisten

  Løft det øverste benet ditt og få ham til å holde det for deg eller legg det over hans. Dette tillater ham å støte dypere og du kan bruke fingrene dine på deg selv samtidig.

  9. Luringen

  Det er faktisk mulig å ha sidelengs sex selv om dere ser på hverandre også. Bare løft det ene benet ditt så han kan snike seg inn fra siden og gå for vuggende bevegelser i stedet for støtende. Liggende slik kommer han borti klitoris når han beveger hoftene sine og dere kan kysse og se hverandre dypt inn i øynene samtidig.

  10. Jegeren

  Har du ingen favoritt fra før av? Prøv dette, en garantert overraskende stilling som bokstavelig talt får hodet med også.

 • Den store stillingsguiden

 • Be ham om å knele og ta tak i bena dine og løfte dem opp på skuldrene dine mens du står i en frekk håndstående. Stående slik strømmer blodet til hodet ditt og gjør hvert støt utrolig intenst, samtidig som han føler seg som kongen på haugen med en vakker kvinne hengende foran seg som et ekte jaktbytte.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer