Hud & Hår

Unngå tungt hår

Klipp opp manken og gi deg selv en ny og lett look.

Publisert
Sist oppdatert


Spørsmål: Hei! Jeg sender ved to bilder, det første er hvordan jeg så ut sist gang jeg klipte meg (to mnd siden) og det andre er hvordan det har sett ut før det.

Jeg skal klippe meg snart og har egentlig litt lyst til klippe litt kort nakke, men beholde nogenlunde samme lengde på resten av håret. Iløpet av årene har jeg gått fra langt ned på ryggen til kort-kort.

Nå har jeg hatt det på denne måten en stund, men litt til og fra på lengden, og er egentlig fornøyd med det slik. Men jeg har en en virvel/krøll som går framifra og bak til midten på den ene siden, og denne er egentlig bedre å style når det er litt kortere.

Jeg har også veldig tykt hår, slik at det er best å klippe det opp, ellers føles det ut som jeg går med en lue av hår! :-)

Har gått til samme frisør i 6 år, og er veldig fornøyd med det, klager ikke over mitt tykke hår slik mange andre har gjort. Hun mener at jeg ikke bør ha det for kort på sidene, vet ikke om dette er fordi har noe med ansiktsformen min å gjøre.

Hva mener du?
Ellen

Svar: Du er absolutt finest med litt kort hår. Bildet som viser når du er ganske nyklippet er kjempefint. Du kan godt ha nakken litt kortere, men ikke for kort - en litt kortere utgave av det på bildet. Jeg er enig med frisøren din i at du ikke skal ha det for kort på sidene.

Det ser ut som du har en dyktig frisør! En annen ting, form brynene dine litt mer i fasong, og marker dem med en grå øyebrynsskygge, det ville være veldig flott til ansiktet ditt. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Ellen med litt lengre hår.
Ellen med litt lengre hår. Vis mer
Ellen med kortere hår. Hva mener Helge?
Ellen med kortere hår. Hva mener Helge? Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer