Hud & Hår

Uregjerlige krøller

Fremhev krøllene, ikke skjul dem.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker hjelp til å få en ny, pen frisyre og farge. Også trenger jeg hjelp til å få frem krøllene i stedet for å måtte skjule dem hele tiden. Jeg sminker meg stort sett bare med litt leppestift og maskara etter at jeg fikk barn nr. to for 6 mnd siden.

Vasker håret hver andre dag og bruker masse hårgele for så å sette det i hestehale. Har masse uregjelige krøller som ikke vil noen ting. Ellers vasker jeg huden i ansiktet med vann og bruker fuktighetskrem.
Mona (31)

Svar: Hvorfor se så kjedelig ut, når du har et så flott utgangspunkt! Småbarnsmødre har både lov og tid til å freshe seg opp litt. Du er jo kjempevakker, men håret tar luven fra deg, og det er jo derfor du spør meg om råd. Her kommer et par.

For det første: Få frem krøllene dine, ikke glatt dem ut. Krøller er fantastisk flott, og skikkelig hot om dagen — vær stolt av dine krøller. Skal du ha langt hår, så klipp det likevellen del, og få frisøren din til å lage en ujevn frisyre som er litt mer tilfeldig. Det vil passe til krøllene dine.

Eller så bør du klippe deg skikkelig kort, du har som sagt et vakkert ansikt som er veldig flott når håret ikke dominerer. Men kanskje det er lurt å begynne i det små, og ta step by step.

Og en siste ting, du bør få en varm og spenstig farge. Det ser for blast ut slik det er nå, forsøk å fremheve det røde mye mer. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer