Hud & Hår

Utemmelig hår

Har du mye hår, og lurer på hva du skal gjøre med det?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Det største problemet eg har er håret, det er alle frisørers mareritt. Det er så tjukt og kompakt, og det er mye av det. Vokser fort gjør det også. Også har eg alltid slitt med uren hud. Å få hjelp til å legge en makeup der slitne rynker under øyene ikke syns så godt hadde eg også vært takknemlig for.

Daglige rutiner for ansiktet - renser huden i ansiktet morgon og kveld, bruker dag- og nattkrem og sminke når eg husker det. Håret vasker jeg ca. annenkvar dag, føner sjeldent, men bruker kur av og til, det samme med hårskum og voks.
Kristin (27)

Svar: Hår: Som du forteller har du et kjempetykt hår, og det ser jeg utifra bildet. Men vær glad for det, det kunne vært motsatt - mange sliter med veldig tynt hår. Ansiktsformen din er litt avlangt, så å kompansere for det er ok.

Det at du har lengde på håret i front, som du har bak, forsterker ditt avlange ansikt. Du kan beholde litt lengde bak, men klipp det mye kortere på sidene, og klipp det også mye mer opp, generelt. Få din frisør til å tynne ut håret ved å «slice» lengdene dine, fra innerst til ytterst. Da vil håret ditt bli mye tynnere, og få mye mer liv. Få mer volum i håret, det vil du kle mye bedre. Kanskje få noen lysere sjatteringer i det også, det vil være med på lette på uttrykket.

Makeup: Du er flink med den daglige pleien av huden din, veldig bra. Men bruker du produkter for en uren hud? Bruk også fuktighetskremer som inneholder mindre olje enn vann. Peeling er kjempeviktig!

For å dempe på mørke ringer under øynene, bør du skaffe deg en concealer som har et oransje pigment, det vil dempe det blå under øynene. Legg på veldig lite med en syntetisk penselpensel og blend ut i alle kanter. Husk å bruk veldig lite. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Kristin har hår. Mye hår!
Kristin har hår. Mye hår! Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer