Kk-ekspertene

Utfordre spekteret

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Eg skulle gjerne ha forandret hårfrisyre og funnet ein anna måte å sminke meg på. Mine daglege rutinar er få. Det einaste eg gjer er å ta på øyeskygge, maskara og eyeliner. Tar litt voks/skum i håret.
Line (19)

Svar: Håret: Det jeg synes er at hårfargen din er for varm, vil heller anbefale deg en kaldere farge - og kanskje en nyanse lysere. Så synes jeg du skal ha en kulere frisyre, en mer trendy klipp. Den du har nå er litt kjedelig. Hva med å klippe det kort, det hadde du kledd. Ikke pinnekort, men mykt ...? Stilig!

Når det gjelder makeupen, så sminker du deg kjempefint og riktig! Men du kan jo variere med farger, du kan velge mange forskjellig. Selv om jeg synes håret ditt skal være litt kaldere, kan du likevel bruke varme og kalde farger om hverandre når det gjelder makeup! Knallgrønn hadde du kledd utrolig bra. Du kan jo også variere øyeskyggen med å legge den kun på globalbuen, og trekke den oppover. Da får du enda større øyne og mer dybde.

Hva med å legge hele lokket kun med en veldig lys shimmerskygge, så en bred, sort, eller knallgrønn eyeliner, og noen litt lange punktvipper i ytterkant? Kjempelekkert! Bruk litt mer rouge, enn du har gjort på bildet. Så synes jeg du kan nappe brynene dine litt mer, for å få litt finere fasong. Lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Line vil sminke seg på andre måter også.
Line vil sminke seg på andre måter også. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer