Kk-ekspertene

Utro på nettet

Er din kjære for ivrig på tastaturet?

Publisert
Sist oppdatert
SPØRSMÅL:

Jeg er 34 år og gift med en mann på samme alder. Vi har to døtre, og har et godt og trygt samliv. I alle fall inntil jeg for noen måneder siden fant ut at han daglig er innom flere datingtjenester på nettet.

Etter å ha søkt litt rundt fant jeg tre ulike datingprofiler som jeg er nesten sikker på er hans. Er det ham søker han etter damer selv om han er gift med meg. Jeg vet ikke hvem han i så fall har kontakt med inne på disse datingstedene, eller om han har møtt noen derfra i levende live, men jeg føler at jeg blir sjalu og at dette er noe jeg må konfrontere ham med.

Hva synes du? Er det noen annen måte jeg kan finne ut mer før jeg eventuelt snakker med ham og hvor bør grensen gå for nettflørting?

Hilsen Mistenksom

SVAR:

Kjære Mistenksom

Du må snakke med mannen din med en gang. Fortell ham hvordan du fant ut om dette, hva du føler og spør ham om hva dette betyr for han på en så lite anklagende måte som mulig.

Det er mange grunner til at man oppsøker nettsteder som dette og eneste måten for deg å finne ut hva dette betyr er å snakke med ham. Når det gjelder nettflørting har folk veldig forskjellige grenser så dere må finne ut hva som er bra for dere.

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår nye ekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål om sex og kjærlighet til henne.
Stephane Vildalen er vår nye ekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål om sex og kjærlighet til henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer