Kk-ekspertene

Vakker hverdagssminke

Monica ønsker makeup-tips.
Monica ønsker makeup-tips. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker å lære å sminke meg og hva slags frisyre jeg kler best. Til daglig bruker jeg veldig lite sminke, kun litt maskara, men renser huden min hver dag.
Monica (25)

Svar: Du har et drømmeansikt for en makeup-artist. Store øyne som man kan leke seg med, men jeg skal gi deg noen tips som forhåpentlig vil gi deg litt hjelp på veien. Når jeg ser bildet av deg, tenker jeg kalde farger, ikke varme.

Finn en lys foundation. Du kan også velge en pudderfoundation, ettersom du har en fin hud, da får du alt i ett. Men ikke velg noe som gjør deg mørkere, hold det helt nøytralt og behold din flotte lyse hud.

Velg matte øyeskygger (du kan fint bruke shimmer-skygger, men tror du blir litt mer interessant med matte). Bruk først en lys, men kald skygge over det hele. Så kan du bruke en kald olivenfarget, eller mørk grå (kald) - isblått er også flott. Legg den i globen, og dus den oppover. Brynene dine er fine. Markér med en eyeliner i vippekanten, og langs undervippene også - grått eller sort.

Legg en kald rouge også, en ganske lys i rosa nyanse. Legg den veldig svakt, slik at du markerer kinnbenene, dette kun for å få «friske» kinn.

Legg en matt leppestifti en helt nøytral, men kald farge. Som en forandring kan du av og til legge litt nøytral gloss oppå, for å få litt liv.

Håret: Det ser ut som du har en ganske kul klipp, fortsett med det. Gjør fargen kaldere og mer beige, og litt ask. Du kan godt ha det lyst innimellom, men da kaldt/kjølig. Tror dette hadde kledd deg veldig godt, og gjort deg mer spennende og gjennomført. Håper du fikk litt inspirasjon, og lykke til.

Helge Borgen
ekspertstylist
helge@kk.no

Monica ønsker makeup-tips.
Monica ønsker makeup-tips. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer