Nettmøte

Vakre svar fra eksperten

KKs ekspert Helge Borgen stilte i nettmøte onsdag 9. mai kl 12-14. Les hans svar om skjønnhet, og sesongens trender for hår og makeup.

Publisert
Sist oppdatertHelge Borgen er vår faste makeupekspert. Han er tidligere norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten.

Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no

OBS! Du må også sende med et bilde av deg selv for at Helge skal kunne gi personlige råd.Helge Borgen har solid erfaring etter 22 år i forskjønnelsesbransjen, og deler villig vekk sine beste råd om makeup, hudpleie, hår og styling med kk.no-leserne.

Helges mål er ikke å skape trendslaver det går 13 på dusinet av, men å gi deg en look som passer perfekt for deg, basert på personlighet og ansiktstrekk.

Helge har hatt ansvaret for styling til blant annet Nobelkonserten og Grand Prix, samt en rekke prisutdelinger, filmer og tv-serier. Han er også fast stylist for frokost-tv. Han har vunnet norgesmesterskapet i makeup og var dommer i VM i makeup 2006.

Helge har sin faste ekspertspalte her på kk.no, hvor du som leser kan sende inn et bilde av deg selv og får personlig veiledning.

 • Klikk her og se Helges videoguide til en perfekt makeup trinn for trinn

 • Nettmøtet er avslutt. Les svarene under..  Nettmøtet er nå avsluttet.

  Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

  Tips til fest-sminke

  , innsendt av Tutta
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.05.2007 / kTuesday. 15:20
  Hei Helge!Jeg skal snart i bryllup og trenger litt tips til fest make-up. Har et ansikt som "tåler" mye sminke, spesielt i øyepartiet. Fint om du kan komme med noen tips til en jente med brune øyne og blondt hår:-)
  Hei Tutta.Det beste hadde vært om du hadde sendt meg spørsmål med bilde til meg på kk.no, e-post: helge@kk.no. Da vil jeg kunne gi deg riktige tips og råd. Men bronse vil være flott på øynene dine, og trendy, mye glød og skinn i huden. Men gjør makeupen lett, slik at du ikke ser oversminket ut, det er ikke noe fint om sommeren. Pass på at brynene er nappet i fin fasong, og markert i en passenede nyanse. Bruk gjerne punktvipper i ytterkant, det gir flotte dådyrøyne, kanskje litt bronse/brun glittereyeliner. Lykke til.Hilsen Helge

  Sommerhud

  , innsendt av Stine
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.05.2007 / kTuesday. 18:50
  Jeg har hud som lett blir brun om sommeren, men jeg liker å koste på meg litt farge for det - har du et godt produkt å anbefale for å jevne ut ansiktsfargen (supplement for vinterens foundation)? Ønsker en lett konsistens og kun lett eller moderat dekkevne. Det er så mye på markedet, både selvbrunere, gel, og skimmerkremer, you name it. På forhånd takk for svar! =)
  Hei StineJeg synes det er litt skummelt å bruke for mye mørke produkter på en litt lys hud, det ser fort skittent ut, og skjoldete. Men hva om du bruker litt solpudder, det gir ekstra glød, relativt naturlig. Eller hva men mineralmakeup, gir også en flott glød. Lykke til.Hilsen Helge

  endel spm:)

  , innsendt av Karianne
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.05.2007 / kTuesday. 20:02
  Heisann helge !fin spalter du har, kan du vurdere å ha dem litt oftere ? :)Ja .. jeg er har jo endel spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på =D1. Kan man bruke kremrouge over pudder?2. Hva er din favoritt mascara, og hvem er den beste på lengde ( etter din erfaring ) ?
  Hei Karianne.Tusen takk, skal bringe ønsket videre.1. Nei, en god huskeregel er, tørt på tørt, og fett på fett, ellers blir det skjolder og kornete, ser ikke bra ut.2. Diors maskaraer er mine favoritter, i tillegg liker jeg Chanel. Jeg er mer opptatt av konsistensen og kosten, så bruker jeg heller litt tid på å legge maskaraen og bygger opp volum og lengde. Lykke til.Hilsen Helge

  Sminkehjelp!

  , innsendt av Inga
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.05.2007 / kTuesday. 22:21
  Jeg har rett og slett ikke peiling på sminke og trenger råd!Jeg er "bare" 16 år, men moren min leser KK. -Har lagt merke til at dere har fått mer og mer "sminkoinfo" i bladet, så jeg tenkte jeg kunne spørre dere om hjelp!Altså- jeg er vant til at omtrent alle andre jenter på min alder bruker sminke(om så bare mascara) daglig. Selv pleier jeg bare å ta på litt mascara, og det er ikke en gang hver dag. -Jeg er mer opptatt av klær enn sminke, men elsker å pynte meg!Jeg har relativt tynn hud (så det er MØRKT) under øynene. (Dette har ingenting med hvor mye jeg sover og slikt, hudpleieren min mente det er arv.) -Dette plager meg veldig, og jeg prøver å dekke over det hver dag, med en flytende concealer ("perfect teint concealer" fra ARTDECO) som pensles rett på huden. Jeg vet jeg er ung, men som sagt bruker så og si alle jenter sminke, og jeg vil gjerne også kunne noe om det.HOVEDSPØRSMÅLET mitt er: Hva er egentlig vanlig å gå med (sminke) til daglig? Jeg mener, hva skal man ta på seg for en helt vanlig dag(på skolen)?Andre spørsmål: 1. Hva er forskjellen på concealer og andre "dekke-produkter"?2. Hva anbefaler du meg å bruke for å dekke over mørk hud under øynene? Navn på produkter! Merker! Flytende eller fast? Farge? Og hva anbefaler du ikke..?3. Hva er egentlig vitsen med foundation og hva anbefaler du? Hvordan påføres det?4. Hva anbefaler du å bruke til å dekke over kviser/andre urenheter i huden?Beklager hvis det er dumme spørsmål...Hvis det har noe å si, har jeg forresten blondt hår.Takk for svar!!!Hilsen vil-se-naturlig-men-også-pen-ut
  Hei Inga.Mange spørsmål, men skal svare på dem, kort og greit.1. Concealer=dekkprodukter, ingen forskjell.2. Ikke Art Deco! Jeg kan anbefale deg concealer fra Make Up Store, Cover All Mix, som er i fast form, men ikke for hard. Du skal bruke en som har et oransje pigment.3. En foundation skal kun jevne huden din, ikke gi farge, bruk samme nyanse som din egen hudtone. Ta deg en runde og sank inn diverse prøver. Bruk en uten pudder. Påføres med en makeup-svamp.4. Foundation, noen ganger concealer, av og til blir det bare verre jo mer man gjør med feks en kvise. Håper du ble litt klokere, lykke til.Hilsen Helge.

  Hallo

  , innsendt av camilla
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 07:46
  hei helge .. hehe jeg lurte på hva en 13åring burde ha i sminkepungen sin?hihi
  Hei Camilla.Ikke så mye: en lipgloss, maskara og en veldig naturlig rouge ( kanskje...) Men da må du også huske på å rense huden din hver kveld! Lykke til.Hilsen Helge.

  makeup

  , innsendt av lille meg
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 09:04
  Hei.Jeg er en jente på 20 år og er helt elendig på sminking! Til daglig bruker jeg ikke sminke for jeg syns ikke jeg får det til, syns aldri det bilr pent! Jeg er brunette med halvlangt hår, kan du gi meg noen tips om hva jeg kan gjøre og hvordan jeg skal sminke meg både il fest og til daglig? Har prøvet mange ganger før jeg skal på fest å skulle sminket meg ordntlig, men til slutt bilr det bare tull og det ender med at jeg tar alt bort og ikke orker prøve på nytt for jeg får det ikke til! Hvilke produkter kan jeg bruke? Er det slik at billige produkter er dårlige? Håper du kan hjelpe meg:) Hilsen lille meg:)
  Kjære lille meg.Jeg vil veldig gjerne gi deg råd, men gode og riktige råd, så det jeg vil du skal gjøre, er å sende meg spørsmålet ditt med bilde av deg til meg på helge@kk.no, da vil du få mye mer ut av det.Hilsen Helge.

  Hårfrisyre

  , innsendt av Krøllejenta
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 09:31
  Heia! Jeg er ei 29 år gammel jente som sliter litt med håret. Jeg har krøllet hår som nå rekker ned til skuldrene og jeg ønsker meg nå en ny frisyre til sommeren. Problemet er at jeg alltid ender med den samme frisyren når jeg går til frisøren, dvs en litt kortere versjon av det jeg har nå. Håret er klippet litt opp og jeg jeg har ei halvlang ´lugg´.Jeg ønsker å beholde krøllene samtidig som jeg ønsker meg en frisyre som også kan rettes ut med tang innimellom. Har firkantet ansiktsform. Blir kjempeglad dersom du kan komme inn med noen innspill.Klem fra desperat krølltopp
  Hei krøllejentaSkal du ha en lengde som du kan både ha krøllete og strekke ut, så må det jo være litt lengde på det. Blir det for kort, er det ikke enkelt å glatte ut, og det vil også være veldig krøllete, og krype veldig opp på lengden. Men kan du ikke sende meg spørsmålet sammen med et bilde av deg selv til meg på helge@kk.no, så er det enklere å gi deg riktigere svar. Hilsen Helge.

  Butikkfarge/frisør

  , innsendt av Sommerblond
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 10:36
  Hei hei!Jeg er mellomblond men liker å ha en blondere nyanse om våren/sommeren. Hvordan er det å bruke butikkkjøpte fargeprodukter med blond nyanse? Har aldri prøvd dette før og må innrømme at jeg er litt skeptisk til det. Hva sliter mest på håret, striper hos frisøren eller hjemmefarge/blond?
  Hei SommerblondJeg tror vel ikke at noe striper mer enn det andre, men det som er skummelt og vanskelig, er å gjøre det riktig, uten at det blir flekkete. Det er viktig at blandingsforholdet er riktig, og ikke minst at du velger riktig farge, uten at det blir for mye ask, eller gult... Det beste er å oppsøke fagfolk, altså frisøren. Lykke til, uansett.Hilsen Helge

  Rouge

  , innsendt av Kristine
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 10:37
  Hei!Jeg har brunt hår, grønnblå øyne og ikke så veldig sommerbrun hud. Hvilke rougfarger tror du passer meg? Og hvordan er den beste måten å påføre rouge på, når jeg har et avlangt og litt rundt ansikt? Skal jeg legge den på "eplekinnene" eller som en stripe opp mot hårfeste?
  Hei Kristine Når det gjelder hvilke farge du kler på rougen, er det ikke lett å svar på uten og se bilde av deg Send det og litt info til meg: helge@kk.no - så kan jeg svare mer konkret). Men uansett, er en nøytral dus brunfarge nesten alltid safe. Er ansiktet ditt rundt, så kan det være lurt å legge roughen i underkant av kinnbenene, det smaler inn ansiktet ditt. Er ansiktet avlangt, kan det være fint å markere eplekinn, eller mer mot hårfestet som du sier. Lykke til.Hilsen Helge

  krem:)

  , innsendt av nora
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 10:46
  He!=)Jeg lurerpå om u har noen tips på hvordan man ngår å få stekkmerker? Jeg vet at det er mye arvelig, men at en kan gjøre noe selv også:) Nå bruker jeg strekkmerke krem fra clarins.Mange av parfymeri foundationene inneholder mye rare ingredienser, vet du om noen fører mineral makeup og i så tilfelle hva heter merke?Jeg var å spra tan her om dagen og det var HERLI:) eilig å f litt farge på dn bleke vinterkroppen:) Brukte dan lett makeup i ansiktet med litt concaler og solpudder over... det jeg lurerpå er om det er en trend å være brun? I vinter skrev du at det fineste var naturlig og blek hud? :) Tusen takk for svar:)
  Hei Nora.Svaret på ditt første spørsmål, er å tilføre huden din masse fuktighet!!Mineralmakeup merker: id, Glow mineral, er noen gode merker. Det er klart det gir en deilig følelse av å få litt farge på kroppen, det jeg har sakt, er at vi må være flinkere til å godta vår blekhet, noe som er utrolig vakkert, og som kvinner ellers i verden misunner kvinnene her i nord, de vil også gjerne være lyse i huden, og gjerne med blondt hår. Og det er ikke sundt for huden med all den solingen som er blitt gjort, kvinner er blitt mye flinkere. Spray sol er en ting, det skader ikke huden, ( men kan gi skjoller.....) Solarium er fy, fy, etter min mening.Hilsen Helge.

  farge

  , innsendt av Linda
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 10:57
  Hei:)Jeg kan være både mørkhåret og blond...hva er fordelene og ulempene med mørk farge og lys farge?tenker på hva som dir mest liv osv..Takker for gode tips tidligere
  Hei Linda.Nesten umulig å svare på uten og se deg. Men er du lyshåret, kan noen trenge litt ekstra farge på makeupen, og er du mørkhåret, så får du litt gratis farge. Men så kan en lyshåret være kjempelekker når hele makeupen er helt lys, og motsatt... Så ingen fasitsvar her. Send meg et bilde og litt info på e-post: helge@kk.no, så kan jeg svare deg mer konkret.Hilsen Helge.

  Foundation

  , innsendt av Frøken Fryd
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 11:17
  Hei!Takk for mange gode råd i spalten din. Jeg lurer på om du kan anbefale en god foundation, i den nedre prisklassen? Har egentlig aldri funnet en favoritt i den prisgruppen, men som student har jeg ikke råd til å kjøpe de virkelig gode (..og dyre).Håper du har noen gode tips!
  Hallo Frøken Fryd Et godt tips er å ta deg en runde rundt i parfymeriene, sank inn prøver i den prisklassen du føler for, og test dem ut før du kjøper dem, godt råd! Max factor, maybeline, etc... Lykke til.Hilsen Helge

  Øyenbryn/skygge

  , innsendt av Kristina
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 11:36
  Hei Helge.Jeg lurer på om hvilke farver på øyenskyggen som er gunstig å bruke dersom du har sterke kontrastfulle øyenbryn,gråsvarte.Jeg har ikke lyst å se oversminket ut, men føler jeg lett blir det ved nesten alle farger. jeg har nettopp farvet håret mørke brun rød, men er vanligvis mørk blond. Blir veldig glad for råd. Liker å "dolle" meg, men alt har en grense hehe. Stå på vidre. syns du er kjempeflink. Hilsen Kristina. (Ps: sende dette spørsmålet for en stund siden sammen med bilde på mail,men det har sikkert ikke komt fra)
  Hei KristinaTakk for god tilbakemelding. To alternativer jeg liker, når du har sterke øyenbryn/øyne: 1. Kun en lys skimmerskygge, over hele lokket, opp til brynet, ingen annen skygge, men legg en tynn svart eyeliner langs vippekanten på overlokket, dette gir et flott uttrykk, samtidig veldig lite sminke. 2. Gjør det samme, men her legger du en mørk grå skygge i globelinjen, dus den godt ut. Det gir flott dybde, uten å virke oversminket. Lykke til.Hilsen Helge

  Øyenvipper

  , innsendt av Mie
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:15
  Hei Helge!Jeg mister så mange øyenvipper at jeg på det ene øyet har et slags hull hvor de er helt korte. Dette ser veldig rart ut, og snart skal jeg gifte meg! Jeg vil se så naturlig ut som mulig - tror du det er mulig å få et naturlig look med falske vipper? Vil helst slippe å få satt på eyelash extensions, men bare kjøpe sånn man setter på samme dag. Men kun hvis det ser naturlig ut... Hva tror du? Og vet du hva det kommer av at man mister vipper? Jeg lever sunt (trener og spiser ordentlig), så jeg tror ikke det er noe jeg mangler. Og har du tips til hvilke falske øyenvipper jeg burde kjøpe? (Merke, butikk, type?). Takk for svar! Din spalte er det beste på kk.no!
  Hei Mie.Tusen takk!!!! Du kan absolutt få en naturlig look med falske vipper, og helt enig, dropp extension. Jeg synes du skal bruke punktvipper, og ikke en hel rad med vipper, det blir flottest! Kan du få en proff til å gjøre dette på selve dagen? Hvis ikke, så øv mange ganger selv!! Steder du får kjøpt vipper, er blant annet Visage makeup store i Oslo, så har jeg faktisk sett og prøvd vipper fra parfymeriene som funker, kjøp duo vippelim. Når det gjelder det at du mister vipper, er ikke godt å si, renser du vippene etter maskara? VIKTIG!! Dropp vippetang! Bruk fuktighet på vippene. Lykke til, du blir garantert fantastisk!!Hilsen Helge

  Mineral-makeup

  , innsendt av Gry
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:19
  Er mineral-makeup så fantastisk som de som selger det skal ha det til? Jeg synes det er veldig dyrt. Vet du om noen billige mineral-makeupmerker?
  Hei Gry.Tja, si det - det gir et naturlig utseende, og det inneholder mineraler. Men det er jo ikke alltid sunt det heller, men joda - bra er det. Lancome har et alternativ. Lykke til.Hilsen Helge

  porer

  , innsendt av cille
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:22
  hei!Er det noen måter man kan få mindre porer på?
  Hei Cile.Riktig hudpleie, og med riktige produkter som er tilpasset din hudtype. Peeling er også viktig! Lykke til.Hilsen Helge

  Forlenge håret

  , innsendt av Korthåret
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:22
  Hei helge! er så lei av dte korte håret mitt, men klarer liksom ikke spare, kommer ikke over "kneika" hvis du skjønner, løper til frisøren for å få skikk på det, også er det kort igjen. Kan jeg ta hårforlengelse? hvor mye koster det? Ser det pent ut?
  Hei Korthåret.Klart du kan ta hair extension, sørg bare for å bli godt informert om hvordan det funker, og hva slags produkter du skal bruke, og hvor dyre disse er.. Det er dyrt, og koster noen tusen, litt avhengig i hvor og hvem som gjør det. Men det vil slite på håret ditt! Lykke til.Hilsen Helge.

  Sol

  , innsendt av Solpike
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:24
  Hei!! Nå som det er så mye sol om dagen, er jeg litt bekymret for håret mitt. Jeg har ikke pleid å farge håret før, men begynte med det i vinter. Har akkurat fått frisket det opp (farger hos frisøren). Blir fargen ødelagt i sola? hva kan jeg evt. gjøre for å beskytte det, uten å gå med hatt...?
  Hei SolpikeSolen kan falme litt på fargen din, så det lønner seg å beskytte håret ditt når du skal være mye i solen, som feks en caps, eller annet morsomt hodeplagg, en stilig hatt??? Norske kvinner er foresten altfor redde til å bruke hatt, det er jo bare rått!!! ( ta deg en tur til hatte-Mona, modist Mona Strand i Ullevållsveien i Oslo). Så lønner det seg å kjøpe solbeskyttende produkter hos din frisør. Husk å tilføre håret masse fuktighet. Lykke til.Hilsen Helge

  , innsendt av
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:26
  Hvis jeg skal investere i ett produkt i en en trendfarge denne sommeren, hva bør jeg kjøpe da?
  Sølv eller bronze, er to farger som er hot i sommer, som du fint kan invistere penger i, men avhenger om du er kjølig eller varm i fargene dine?Hilsen Helge.

  Nupper

  , innsendt av Anita L.
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:28
  Jeg er 36 år og har aldri hatt noen hudproblemer å snakke om, men de siste par årene har jeg begynt å få noen slags "nupper" i ansiktshuden, hvis du skjønner. Noen ganger går det an å klemme dem, og da ser dte ut til at det er litt talg inni, men de er ikke som kviser. Synes dette er ulekkert. Hva kan jeg gjøre for å motvirke det?
  Hei Anita.Huden din produserer mye talg, bruker du for fet ansiktskrem? Uansett: bruk en ansiktskrem som ikke inneholder så mye olje, men mer vann, og ta deg en tur til hudpleieren ogfinn gode produkter der. Peel huden din 2-3 ganger pr uke. Dette vil gi seg, så sant du gjør dette. Lykke til.Hilsen Helge.

  Klumpete mascara

  , innsendt av Klumpedeisa
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:34
  Jeg tror jeg har prøvd omtrent alt av mascara, både billig og dyrt, men samme hva jeg gjør klistrer vippene mine seg sammen. jeg vil ha lange, vakre og fyldige vipper uten å se helt rar ut. Hjelp
  Hei klumpedeisaGodt råd: Ta på ett lag maskara, gre så med en nøytral kost og få vippene rene. Gjenta dette til du ser at resultatet ser ut slik du ønsker. Det tar litt tid, men blir veldig flott og rent. Dior er blandt mine favoritter. Lykke til.Hilsen Helge.

  Lipliner

  , innsendt av Smilet
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:36
  Liplinere min tørker ut eller sklir ut, så da ser det plutselig ut som om jeg er 50 år i stedet for 30 fordi jeg blir rynkefjes. Hva gjør jeg galt?
  Hei Smilet.Legg litt foundation og pudder på leppene, det gir hold på liplineren. Bruk lipplineren også på hele leppen. Pass på at du pleier leppene dine godt med fuktighet, husk også å peele leppene dine. Mine favoritt-lipliner er Dior. Lykke til.Hilsen Helge.

  Øyekrem

  , innsendt av Trøtt
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:37
  Jeg ser alltid ut som om jeg er trøtt fordi jeg har så svarte ringer under øyenene. Tips om en krem som virker?Elsker å lese spalten din.
  Hallo Trøtt.Takk og takk. Du må få deg en god øyegel, som drenerer bra! Så kan du skaffe deg en bra concealer med et oransje pigment, det vil dempe på det blå. Pass på at den er passe myk/hard i konsistensen. Er den for myk, sklir den bare bort, er den for hard, er det vanskelig å jobbe den fint inn i huden, og det synes. Bruk en syntetpensel. Lykke til.Hilsen Helge.

  Farge håret mørkere

  , innsendt av Blondie
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 12:45
  vurderer å gå over fra blondine fra brunette. Kunne tenke meg å teste det ut med en glansvask hjemme først. Er det mulig å få til en reell fargeforandring med glansvask, og er det noe jeg vil klare å fikse selv?
  Hei Blondine.Jeg vil på det sterkeste anbefale at du går til frisøren, da er du sikker på at du er i de beste hender! Ikke farg det for mørkt! Lykke til.Hilsen Helge.

  , innsendt av
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.05.2007 / kWednesday. 13:11
  Hei, Helge! Jeg har peelingdilla - og skrummer sikkert huden min for ofte, dvs tre-fire dager i uka. Er dette for mye? Og nå som det er vår er det viktigere å skrubbe?MvhSkrubbefreak;)
  Hei Skrubbefreak.Du skal jo ikke skrubbe huden din i hjel heller da, men er huden din normal, så kan du gjøre det 2-3 ganger pr uke, og viktig på sommeren også! Men husk å tilføre huden masse fuktighet. Lykke til.Hilsen Helge.
  Vakre svar fra eksperten
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer