Kk-ekspertene

Vanskelige komplekser

Hvordan få et mer avslappet forhold til kroppen?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg har alltid hatt komplekser fordi jeg har så små pupper. Jeg er 38 år og har akkurat brutt ut av et veldig langt forhold og fått meg en ny kjæreste. Med eksen min klarte jeg å ha et avslappet forhold til meg selv, men nå er jeg blitt så sjenert og ekstra fokusert på puppene mine.

Jeg elsker sex med ham, men fryser helt hvis vi ikke kan ha lyset slukket og vil helst at han ikke skal ta på puppene mine i det hele tatt. Tenker at jeg burde ta silikon, samtidig som jeg er litt redd for risikoen for infeksjoner og andre bivirkninger.
NN

Svar: Det er alltid en viss fare rundt operasjoner og bruk av silikon. Arrvev og at det ligger fremmedlegemer inne i kroppen, kan øke eller senke følsomhet for berøring, varme/kulde og smerte. Silikon kan endre fasong etter en stund og brystene kan bli vonde. Det er andre mulige bivirkninger og, men de fleste går det bra med.

Men før du vurderer å operere friske kroppsdeler må du tenke deg godt om. Du har hatt et langt forhold hvor du hadde et avslappet forhold til deg selv. Kan du ikke ha det igjen? Om du stoler på kjæresten din kan du utvikle trygghet til ham. Om han virkelig er glad i deg er sannsynligheten for at han synes puppene dine er helt flotte veldig stor. Har du spurt?

Slå på lyset, du. Se deg selv i speilet og si til deg selv at dette er bra nok. I forhold er det mye annet enn kroppsdeler som teller. Klart man blir selvkritisk i det man får seg en ny kjæreste og er forelska. Men det er ikke størrelsen på pupper som bærer forholdet. Kos deg med kjæresten din, for du er bra nok.

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne.
Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer