Kk-ekspertene

Vil ha mye sex

Hun må ha sex minst annenhver dag.

Vil ha mye sex
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg er ei jente på 17 år og er sammen med en på 22. Vi har vært sammen i over et år.

I begynnelsen hadde vi sex veldig ofte. Nå er det bare tre ganger i uka - maksimum. Han syns det er helt passe, han. Jeg må ha det minst annenhver dag. Vi er samboere, og det har gått opptil fem dager uten at vi har hatt sex, selv om vi deler seng og hele greia. Ganske spesielt... eller?
Hilsen Addicted

 • Sex som dumpegrunn
 • Han vil ikke ha sex med meg

  Svar: Det er nok ikke så spesielt at det går noen dager uten at han vil ha sex. Annenhver dag eller oftere vil være vanskelig i lengden for mange menn, også for en som er så ung som kjæresten din. Tre ganger i uken er så vidt jeg vet noe over gjennomsnittet for partnere som har vært sammen en stund.

  Jeg håper ikke du tar det som en form for avvisning når kjæresten din ikke vil ha sex så ofte som før. Sannsynligvis er forklaringen at han kunne få det til hver dag i en periode, men at det blir for mye i det lange løp. Hvis forholdet deres ellers er godt, trenger ikke dette å si noe som helst om at det er noe galt med ham, deg eller parforholdet.

  Prøv å få mest mulig ut av det når dere først ligger sammen, og ikke bekymre deg for om det skjer ofte nok. Selv om han ikke kan gi deg nok i kvantitet kan han kanskje ta det igjen med kvalitet.

  Peder Kjøs
  Samlivsekspert
  peder@kk.no


  LES OGSÅ:
 • Sex med en eks
 • Skal jeg si det?
 • Derfor drømmer han om en jomfru
 • Peder Kjøs (41) er spesialist i klinisk voksenpsykologi og driver egen praksis i Asker. Han er samlivsekspert på kk.no. Har du spørsmål om sex og kjærlighet kan du sende Peder en e-post: peder@kk.no(Foto: Wenche Hoel-Knai)
  Peder Kjøs (41) er spesialist i klinisk voksenpsykologi og driver egen praksis i Asker. Han er samlivsekspert på kk.no. Har du spørsmål om sex og kjærlighet kan du sende Peder en e-post: peder@kk.no(Foto: Wenche Hoel-Knai) Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer