GLITTERSKO TIL BLODPRIS: Blir Victoria Beckam og andre fashionistaer å se med disse skoene i høst? Foto: Produsenten
GLITTERSKO TIL BLODPRIS: Blir Victoria Beckam og andre fashionistaer å se med disse skoene i høst? Foto: Produsenten Vis mer

Sko

Ville du betalt 15.000 kroner for disse skoa?

De nyeste Christian Louboutin-skoene gjør mer vondt for lommeboka enn for føttene.

Publisert
Sist oppdatert
Fashionistaer over hele verden kan puste lettet ut og plante føttene godt på bakken. Christian Louboutin, Hollywoods favorittdesigner på skofronten, har laget sneakers.

Designeren kaster tydelig blikk i retning 80-tallet når han lanserer sin kolleksjon med high-tops. Men hvis du har drømt om et par rødsålede Louboutin-sko, er ikke dette løsningen for deg.

LES OGSÅ: Endelig er Louboutin-Barbie her

Det som etterhvert har blitt hans varemerke, de røde sålene, begynte som et påfunn i 1992, da den franske designeren brukte rød neglelakk for å gjøre skoene mer edgy. Siden da har han til og med saksøkt det New York-baserte skoprodusenten OH... DEER for å bruke hans varemerke på sine sko, skriver Femalefirst.co.uk.

Stive priser

Hælene er fjernet, den røde sålen er utelatt, men prisene kuttes ikke.

Det leopardmønstrede paret koster ca. kr 5800, mens du må ut med drøye 15.000 kroner for det svarte paret med krystaller. De eksklusive skoene er tilgjengelig bare i Christian Louboutin- og Harvey Nichols-butikker.

Fornuftig trend

Louboutins praktiske skotøy er en del av en trend på catwalken. Monsterhøye hæler og platåsko er fortsatt i flertall, men stadig flere designere inkluderer nå mer komfortable, helsevennlige og minimalistiske sko i sine kolleksjoner, skriver Daily Mail.

har skodd både Sex and the City-jentene og norske fashionistaer og skapte furore som gjestedesigner for H&M.

Men selv om designeren er mest kjent for sine überlekre og faretruende høye stiletthæler, lanserte han en kolleksjon kule og jordnære joggesko i vår.

Han har til og med samarbeidet med utskjelte UGGs, og Choo-UGGsene kommer i salg i oktober.

LES OGSÅ: Disse skoene er helsefarlige

Stella McCartney har også leflet med UGGs-liknende design, og høye boots mistenkelig like de elskede og forhatte saueskinnsstøvlene fra Australia til salgs på Net-a-porter.com.

Så spørs det om høye hæler byttes ut med high-tops på fashionistaers ønskelister verden rundt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer