Konkurranse

Vinn roadtrip i splitter ny Ford Fiesta!

Og gaver du virkelig vil elske.

I nye Ford Fiesta kan du og din venninne dra på tidenes roadtrip!
I nye Ford Fiesta kan du og din venninne dra på tidenes roadtrip! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se for deg dette: Du og din bestevenninne cruisesende nedover Europa i en helt ny Ford Fiesta, et nytt speilreflekskamera til å dokumentere hele opplevelsen med og luksushoteller som tar dere godt imot. For å nevne noe. Det blir realiteten for en heldig vinner og hennes venninne. Blir det deg?

Drømmetur i drømmebil

Nå har du altså sjansen til å vinne en skikkelig venninnetur med den nye Ford Fiesta! Trykk inn FordPower startknapp og sus av gårde mens du styrer favorittmusikken fra din egen mp3-spiller fra spakene på rattet. Den eksklusive bilen vil stå til deres disposisjon i fem hele dager. Drivstoffet dere bruker vil bli selvfølgelig bli dekket, og med Ford Easy Fuel trenger du ikke å være redd for å fylle med feil drivstoff. Det er rett og slett umulig.
Den nye Ford Fiesta er en drøm for jenter som både vil ha en sikker bil, stilig design og masse plass til herlige shoppingkupp i bagasjerommet. Ford nøkkelfritt system sørger for at døren låser seg automatisk opp når du tar i dørhåndtaket, så lenge du har nøkkelen på deg. Parkeringssensorer vil gjøre lukeparkeringer i storbyene lett som en lek.


Dette er premien


Tre luksushoteller venter på dere i Europa. Grand Hotel Opera i Gøteborg åpner dørene sine for dere i en natt, mens Hotel Fox i København og Madison Hotel i Hamburg kan dere nyte i to netter.
Somerset Tote fra Mulberry er en klassisk veske fra stjernenes eksklusive favorittmerke.
EOS 1000D speilreflekskamera fra Canon sikrer deg gode bilder fra turen.
Nail Candy neglelakk uten giftige stoffer fra Linda Johansen.
Balenciaga Paris duft fra Balenciaga.
Mykgjørende bodylotion fra Biotherm.
Tøffe solbriller fra Carrera.
Kule sneakers fra Vans.

Maksverdi på premien er kr 30 000.

Her kan du se premiene:Sånn kan du vinne


Konkurransespørsmål: Hva er spesielt med Ford Easy Fuel-system?
Send FIESTA + ditt svar til 1901 (kr1).


Mer moro


Scan koden du finner på siden med mobilen din og bli med nye Ford Fiesta på en urban roadtrip. Har du ikke strekkodeleser på din smarttelefon kan du laste den ned fra App Store/Android Market. Søk etter “QR Code”. Da presenteres du for flere gratis alternativer. Nå trenger du bare å starte programmet og scanne koden. God tur!

Bli med en urban roadtrip ved å scanne denne koden.
Bli med en urban roadtrip ved å scanne denne koden. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer