Konkurranse

Vinn scooter, mobil og trådløse handsfree

Send KK til 1901 og delta i trekningen av en Piaggio Fly 50-scooter, tre SonyEricsson k810i kameratelefoner og 40 stilige trådløse handsfreesett fra Asono.

Vinn scooter, mobil og trådløse handsfree
Publisert
Sist oppdatert
Sus forbi køen in din nye Piaggio! Er du lei av din gamle telefon? Er den treg? Kan du ikke spille av musikk? Delta i trekningen av masse flotte premier her, og få deg en ny scooter eller ny telefon til ferien!Vi trekker premiene 29. juni, vinnerne vil bli varslet samme dag. Vinner du ikke scooteren, kan du jo kjøpe en. Importøren Loxkel, som ga oss premien, har tilbud på Piaggio Fly 50 til 15.900 kroner, inkludert toppboks.Nyhetsbrev på smsSamtidig som du deltar i konkurransen, vil du én gang i uken motta et nyhetsbrev på sms med den siste toppsaken fra mobilutgaven av kk. Når du klikker på lenken som ligger i meldingen, kommer du til mobilutgaven.Nyhetsbrevet er gratis. Det er også gratis å lese mobilutgaven av kk, men teleselskapet ditt vil ta betalt for selve dataoverføringen.DU BESTILLER NYHETSBREVET VED Å SENDE KK TIL 1901.Du stanser det når som helst ved å sende KK STOPP til 1901. Oppskrift på hvordan du stanser det vil også ligge i hver melding fra oss.Hva koster det å surfe på mobilen?Mobilt internett takseres etter datamengde. Mange teleselskaper tar 20 kroner pr. megabyte. En side av mobilutgaven av kk er vanligvis på mellom 25 og 50 kilobyte. Det koster altså mellom 50 øre og én krone pr. side å lese kk.no på mobil.Det spiller ingen rolle hvor lenge du har siden oppe. Når siden er kommet opp på telefonskjermen, stanser dataoverføringen.Andre gode tilbudRabbit er en seriøs, Aller-eid aktør for mobilt innhold som har operert i det norske markedet i en årrekke. Rabbit tilbyr deg gratis medlemskap i Rabbitklubben, et av verdens mest avanserte communities hvor du kan følge med på hva vennene dine driver med via videoer, bilder og tekst både på mobil og internett. I tillegg kan du som medlem av Rabbitklubben benytte deg av en rekke andre gratistjenester:
 • Gratis sms
 • Et gratis mobilprodukt (ringetone, bilde eller spill) hver uke
 • Hvert tredje telefonnummersøk gratis på mobil!
 • Innmelding kr 0
 • Medlemskap kr 0
 • For å bli medlem av Rabbitklubben, send KLUBB til 2084.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer