Hud & Hår

Yngre, takk.

Ikke alle liker å se eldre ut.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker hjelp til å få ren, myk hud. Vil se ut som jeg er 26! Hehe. Enkle stylingtips til hår, og farger og legging av dagmakeup. Til daglig bruker jeg rensegelé i dusjen om morgenen, dagkrem og body lotion etter dusj. Sminkefjerner om kvelden (hvis jeg har sminket meg).
Jeanette (30)

Svar: Ønsker du å beholde en flott, fin og myk hud, da er det riktige produkter til din hudtype som gjelder. Rens, peeling og masse FUKTIGHET. Fuktighet er ekstremt viktig for huden.

Makeup: Bruk varme farger, markér for eksempel globalbuen og litt oppover på øyebenet med en varm, brun/orange skygge. I tillegg til en sort/brun eyeliner. Du kan også jevne huden din med et mineralpudder. Det er enkelt og delikat, samtidig som det ikke dekker for mye av huden.

Er huden din litt fet kan du heller velge en foundation, ettersom mineralmakeup kan gi litt glans i huden. Brynene dine er fint markert. Legg en varm rouge som en skygge under kinnbena dine, det gjør ansiktet ditt smalere. Legg aldri rougen for langt frem på deg. Fremhev leppene dine mer enn på bildet. Ikke for mørkt, det vil gjøre leppene dine smalere.

Hår: Du har et flott hår, men det er litt tungt. Behold lengden, men klipp det opp litt mer for å få litt mer liv i det. Få det lettere også i fronten/luggen. Fargen er også fin, men hva med å glansvaske det av og til, kun for å intensivere din egen farge? Så vil jeg anbefale deg at du går til innkjøp av stylingprodukter, som virkelig får frem alle krøller og livet i håret, bli litt mer rampete! Lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Jeanette vil gjerne se 26 år ut igjen.
Jeanette vil gjerne se 26 år ut igjen. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer