ANNONSØRINNHOLD

slik får du en god hårdag - hver dag:

– WOW! Sjekk det volumet!

Er du en av de med glatt og tynt hår? Lurer du på hvordan du får naturlig volum i håret, uten ekstra stylingprodukter? Vi har fått influenser og livsstilsprofil Desiree Andersens beste tips for voluminøst hår – og ikke minst tabbene vi bør unngå.

Produsert av Aller Concept Store

Vi har alle vært der: Du våkner opp på morningen med flatt og livløst hår. Du lurer kanskje på hvor du skal starte for å redde den dårlige hårdagen? Hemmeligheten starter allerede i dusjen!

Med gode produkter som inneholder rikelig pleie for akkurat din hårtype er du allerede langt på vei. Cosmica har nå lansert en ny hårpleieserie som ikke bare fukter og reparerer skadet hår – den gir deg også volumet du alltid har drømt om!

Desiree Andersen forteller selv at hun har veldig glatt hår med tynne, tynne hårstrå, noe som tidvis gjør det vanskelig å style det dersom hun ikke bruker riktige produkter. Nå har hun testet både sjampo og balsam fra Cosmica – og dét med synlige resultater! Psst! Sjekk forskjellen lenger ned i saken!

Smile

– Både moren og faren min har tykt, krøllete hår – så hva skjedde egentlig med meg? Det er så tynt, rett og glatt som det kan bli! Gjennom hele livet har jeg jobbet med å akseptere at jeg aldri kommer til å få noe langt og tykt hår, noe som også har vært roten til mye usikkerhet opp gjennom ungdomsårene.

Den nye hårpleieserien til Cosmica Hair Care gir deg både sunt hår og en balansert hodebunn. Gjør et kupp og få 50% rabatt i dag!

Hårvasken som sikrer volum

Desiree lever en svært aktiv livsstil med små barn, jobb og mye trening. I hektiske perioder er det spesielt viktig å føle seg fresh, og hun forteller det fort kan gå utover humøret dersom hun har en såkalt «bad hair day».

– For å gjøre det lettest mulig for meg selv, har jeg klippet håret i en kort bob. Drømmen om et langt og fyldig hår har jeg gitt opp for lengst, men om jeg bruker riktige produkter kan frisyren holde seg i flere dager. Det sparer meg for masse tid i en travel hverdag!

Med et glatt hår og kort frisyre er Desiree avhengig av produkter som ikke tynger håret mer enn nødvendig. Med hårpleieserien fra Cosmica får hun et godt utgangspunkt for et sunt og glansfullt hår – fullt av volum.

– På grunn av det tynne håret mitt er jeg avhengig av produkter som gir spenst og "hold", og da bruker jeg gjerne Volumising sjampo og Volumising balsam, som jeg mener er en perfekt kombinasjon for både volum og ekstra pleie!

Cosmica
Volumising Sjampo
Kjøp her
Cosmica
Volumising balsam
Kjøp her
Cosmica
Repairing sjampo
Kjøp her
Cosmica
Moist & Repair balsam
Kjøp her
Cosmica
Moisturising sjampo
Kjøp her
“Produktene har et nydelig design og lukter helt fantastisk”

desiree andersen

Hårproduktene til Cosmica består av to serier – en fuktgivende og pleiende til tørt og skadet hår –  og en for deg som ønsker volum og fylde. Serien er fordelt på fem produkter og kan fint brukes om hverandre da den passer alle hårtyper.

– Siden produktene kan kombineres er det enkelt å skreddersy en rutine etter egne behov. Felles for dem alle er at de ikke tynger ned håret, eller gjør at det blir fort fett. Jeg har tidligere opplevd at særlig fuktgivende produkter kan bli litt mye for mitt tynne hår, men det har jeg ikke opplevd med Cosmica.

Akkurat nå får du 50% rabatt på hele hårpleieserien til Cosmica hos Apotek1. Sjekk ut tilbudet her!

FØR OG ETTER HÅRVASK: Med riktige produkter har håret til Desiree fått masse fylde som varer helt til neste vask.

Desirees tre beste hårtips

– Hva legger du i en god hårrutine?

– Først og fremst skal produktene pleie og styrke håret, og da tenker jeg det er viktig å legge opp både vask og styling på en slik måte at det ikke blir for mange elementer innblandet. Personlig liker jeg å krølle mitt og bruke produkter som gjør at disse krøllene holder til neste vask, for da slipper jeg å tenke på styling.

1.

– Hva er dine beste tips på en dårlig hårdag?

– Bruk en god sjampo som renser hodebunnen, og sjamponer håret i to omganger! Det har jeg lært av frisøren min – første runde renser hodebunnen, mens andre runde vasker selve håret.

2.

3.

– Hva tror du er den vanligste hårtabben mange gjør?

– At man vasker håret for ofte! Selv vasker jeg det to ganger i uken, og med riktige produkter holder frisyren min seg fint til neste omgang.

Vakkert hår begynner med en sunn hodebunn. Klikk her for 50% rabatt på Cosmica!

Bli kjent med Cosmicas unike hårpleieserie

Liquid, Drinkware, Fluid, Orange, Wood, Cup, Cosmetics

Cosmica Volumising sjampo

Denne sjampoen rengjør både hår og hodebunn på en skånsom måte, samtidig som den tilfører volum og fylde. Produktet gjenoppbygger og styrker hårets struktur uten å tynge det ned, og antioksidantene bidrar til å bevare fargebehandlet hår. Sjampoen masseres inn i vått hår og hodebunn, og skylles deretter ut. Brukes i kombinasjon med Cosmica Volumising balsam.

50% rabatt: Kjøp Cosmica Volumising sjampo her

Cosmica Volumising balsam

Balsam som gir volum og fylde til fint hår uten å tynge det ned. Reduserer floker og mykgjør håret, slik at det blir lettere å gre. Påføres i lengder etter vask med Cosmica Volumising sjampo. La balsamen virke i minst tre minutter, og skyll deretter ut.

50% rabatt: Kjøp Cosmica Volumising Balsam her

Cosmica Repairing sjampo

Pleier, reparerer og gjenoppbygger tørt og skadet hår på en skånsom måte. Sjampoen fukter i dybden og gjenoppretter hårets struktur. Produktet masseres inn i vått hår og hodebunn, og skylles deretter ut. Brukes i kombinasjon med Cosmica Moist & Repair balsam.

50% rabatt: Kjøp Cosmica Repairing sjampo her

Cosmica Moist & Repair balsam

En fuktighetsgivende og reparerende balsam som pleier håret intensivt, samtidig som håret blir mykere, glattere og mer glansfullt. Produktet gjenoppretter brusete og skadet hår. Påføres i lengder etter vask med sjampo. Kan brukes i kombinasjon med Cosmica Repairing sjampo eller Cosmica Moisturising sjampo.

50% rabatt: Kjøp Cosmica Moist & Repair balsam her

Cosmica Moisturising sjampo

Dette er en fuktighetsgivende sjampo som pleier og gir glans til normalt hår. Sjampoen rengjør hår og hodebunn på en skånsom måte og er egnet for sensitiv hodebunn. Masseres inn i vått hår og hodebunn, og skylles deretter ut. Brukes i kombinasjon med Cosmica Moist & Repair balsam.

50% rabatt: Kjøp Cosmica Moisturising sjampo her

Cosmica
Volumising Sjampo
Kjøp her
Cosmica
Volumising balsam
Kjøp her
Cosmica
Repairing sjampo
Kjøp her
Cosmica
Moist & Repair balsam
Kjøp her
Cosmica
Moisturising sjampo
Kjøp her
Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2023 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler