ANNONSØRINNHOLD

Material property, Font
Font
Material property, Font

nyhet - aldri mer tørr hud:

Hemmeligheten bak duggfrisk hud

I møte med de ulike sesongene, avslører treningsprofil Charlotte Karlsen sin hemmelighet for å bekjempe utfordringen med tørr og sensitiv hud – uansett værforhold.

Av Aller Concept Store

Med høsten bankende på døren, settes huden vår virkelig på prøve. For akkurat som årstidene skifter, krever huden din tilpasset pleie – spesielt med tanke på det nordiske klimaet, der det er store variasjoner i temperatur og luftfuktighet.

 

Det er ikke uvanlig å oppleve tørr og sensitiv hud i denne perioden, og Charlotte Karlsen (32) er en av mange norske kvinner som kjenner på nettopp dette.

– Jeg er gjerne ute i all slags vær, men får lett roser i kinnene og tørr hud ved mye frisk luft. Mot høst og vinter kjennes huden ekstra stram, så da er jeg avhengig av milde produkter som tilfører mye fukt.

Med rene ingredienser, utviklet for å tåle det tøffe og nordiske klimaet, har Charlotte den siste tiden testet ut nye Decubal Hydrating Face Range, en forebyggende og fuktighetsgivende hudpleieserie, tilpasset folk i alle aldre. Serien består av nye Hydrating Serum, Hydrating Day Cream SPF30, Hydrating Night Cream og Eye Cream – som kan brukes hver dag – året rundt.

Nå får du 30% rabatt på Decubal hos Vitusapotek

Day Cream

Material property

Night Cream

Liquid, Fluid, Cosmetics, Drink, Cylinder

Eye CreaM

30%

30%

30%

30%

Serum
Kjøp
Day Cream
Kjøp
Night Cream
Kjøp
Eye Cream
Kjøp

30%

Psst! Lenger ned i artikkelen følger vi Charlotte sin enkle, men fullverdige hudpleierutine med Decubal, steg for steg. Gi huden din den pleien den fortjener!

Utviklet for livet i Norden

Charlotte lever en aktiv livsstil med samboer, små barn og mye trening. Mellom husbygging og jobb som online coach, elsker hun å tilbringe tid ute i naturen, noe Ålesundsjenta har gjort helt siden hun var liten.

– Gjennom oppveksten var vi alltid mye på tur. Om jeg ikke ser havet og skogen rundt meg, føler jeg noe viktig mangler.

– Jeg elsker den friske luften, lyset og inntrykkene – og ikke minst hvordan kroppen og hjertet må jobbe for å komme seg opp et fjell eller en bakke. Huden min nyter godt av å svette og tilbringe tid utendørs, men da er det vel så viktig å rense den godt for å bli kvitt skitt og annen smuss.

 

Decubal er utviklet for å beskytte huden vår, og med over 40 års erfaring, er de eksperter på å bevare hudens fuktighet og smidighet – selv i de mest utfordrende værforhold. Alle produktene er parfymefrie, allergi-sertifiserte og utviklet sammen med nordiske dermatologer, og er derfor et trygt valg for deg og familien.

– Selv om jeg har en relativt uproblematisk hud, har jeg psoriasis, så jeg må være forsiktig med parfymerte hudprodukter. Jo renere produktene er, jo bedre er det for huden min – som igjen er noe jeg setter stor pris på med Decubal.

– Kremene gir mye fuktighet og trekker godt inn i huden når det trengs. At produktene er enkle å ta i bruk, gjør at jeg har tid til rutinen – selv i en hektisk hverdag.

 

Akkurat nå finner du Decubal hos Vitusapotek! Sjekk ut den fuktgivende serien her!

Bli kjent med Decubal:

  • Over 40 års erfaring
  • Passer alle aldre, både menn og kvinner, fra topp til tå
  • Beskytter huden vår mot hardt vær og nordisk klima
  • Tilbyr nærende pleie for deg med tørr og sensitiv hud
  • Ledende ekspertise i å bevare hudens naturlige fuktighet og smidighet
  • Produktene er dermatologisk testet, fri for parfyme og allergi-sertifisert
  • Anbefales av hudleger i hele Norden

Hudpleierutinen som sikrer fukt - året rundt

Første steg: Rens

Decubal Face Wash

Enhver god hudpleierutine starter med et rent underlag. Vask ansiktet ditt morgen og kveld med et mildt vaskeskum, som renser huden uten å tørke den ut. Decubal Face Wash er et beroligende og fuktighetsgivende skum som føles mykt og lett på huden. Skummet vasker skånsomt og effektivt bort fett og urenheter, samtidig som det fjerner sminke, pleier og gir fukt.

Kjøp Decubal Face Wash her

1

Chemical compound, Liquid, Fluid
“For meg som trener mye, er det helt essensielt med en skikkelig rens. Denne moussen skummer godt, og fjerner alt av sminke og døde hudceller.”

Charlotte

Andre steg: Serum

Decubal Hydrating Serum

Et fuktighetsgivende serum som umiddelbart øker hudens fuktighetsnivå i 48 timer etter første påføring. Decubal Hydrating Serum inneholder en kombinasjon av hyaluronsyre, havmineraler og mikroalger, som etterlater huden jevn og myk. Trykk opp fire pipetter og påfør deretter serumet nyrenset ansikt og hals. La deretter produktet smelte inn. Huden vil straks føles mindre tørr og stram, samtidig som den blir mer motstandsdyktig mot eksterne faktorer som det stadig skiftende nordiske været. Kan brukes både morgen og kveld. 

Kjøp Decubal Hydrating Serum her

2

Liquid, Bottle, Fluid, Fruit, Drink

Nyhet!

“Jeg liker at dette serumet har flere aktive ingredienser som er bevist effektive for huden.”

Charlotte

Tredje steg: Øyekrem

Decubal Eye Cream

Huden rundt øynene våre er sart og krever ekstra pleie. Med Decubal Eye Cream får du en mild øyekrem som er utviklet for tørr og sensitiv hud. Påfør en liten mengde av produktet på fingertuppen, og klapp det forsiktig inn under øyet. Kremen er fylt med fuktighetsgivende og oppstrammende ingredienser som ceramider, kollagen og keratin, og bidrar til å stramme opp den tynne huden rundt øyepartiet. Den inneholder også hyaluronsyre og E-vitamin, som bygger opp, nærer og fukter huden fra innsiden.

Kjøp Decubal Eye Cream her

3

Liquid, Fluid, Cosmetics, Drink, Cylinder

Nyhet!

Fjerde steg: Dagkrem

Decubal Hydrating Day Cream SPF30

Selv om vi bor i Norge og nærmer oss mørkere tider, er det fortsatt viktig å huske solfaktor. Decubal Hydrating Day cream er en lett ansiktskrem med SPF30, men som også øker hudens fuktighetsnivå i 24 timer etter kun én påføring. Fordel kremen jevnt over ansikt og hals ved å bruke lette og klappende bevegelser, og vent noen minutter før du påfører sminke eller andre produkter. Huden vil etterlates silkemyk, uten å føles klebrig eller klissete.

Kjøp Decubal Hydrating Eye Cream SPF 30 her

4

Nyhet!

“En mild og god dagkrem uten parfyme som er enkel å påføre huden, samtidig som den gir mye fukt.”

Charlotte

Femte steg: Nattkrem

Decubal Hydrating Night Cream

Når kvelden står for tur, er det i likhet med morgenrutinen, vel så viktig å avslutte dagen med et rent ansikt. Rens huden godt før du på ny påfører serum og øyekrem som tidligere. Deretter kan du ta i bruk Decubal Hydrating Night Cream, en intensiv og fuktighetsgivende nattkrem med 24-timers effekt. Kremen virker reparerende og gjenoppbyggende på hudens fuktbarriere mens du sover, slik at du våkner uthvilt med en godt fuktet og mer elastisk hud på morgningen.

Kjøp Decubal Hydrating Night Cream her

Material property

5

Nyhet!

“En drøy nattkrem som gir masse fuktighet! Dersom den ikke har trukket helt inn i løpet av natten, vasker jeg den enkelt av om morgenen.”

Charlotte

Sjette steg: Balm

Decubal Lips & Dry Spots Balm

En fet, men nærende og fuktighetsgivende balm som pleier sprukne lepper, slitte neglebånd og tørre knoker. På grunn av det naturlige fettet lanolin og bivoks, vil huden rask bli myk og hente seg inn igjen. Decubal Lips & Dry Spots Balm kan brukes akkurat der problemet befinner seg, og passer utmerket for tørre og sensitive områder.

Kjøp Decubal Lips & Dry Spots Balm her

Drinkware, Cup

6

“Denne balmen er jeg godt kjent med fra før, og er like fin til å bruke på leppene som på hendene.”

Charlotte

Fullfør din komplette hudpleierutine med Decubal her

Face Wash
Kjøp
Serum
Kjøp
Eye Cream
Kjøp
Day Cream
Kjøp
Night Cream
Kjøp
Balm
Kjøp
Chemical compound, Liquid, Fluid

Face Wash

Liquid, Fluid, Cosmetics, Drink, Cylinder

Eye cream

Day Cream

Material property

Night Cream

Drinkware, Liquid, Fluid

Lips & Dry Spots balm

*Tilbudet varer fra 6. september - 3. oktober.

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2023 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler